Λάκης Γαβαλάς: «Δεν έκρυψα ποτέ ότι ήμουν παντρεμένος»

Λάκης Γαβαλάς: «Δεν έκρυψα ποτέ ότι ήμουν παντρεμένος»

Ο χορός, η φυλακή και οι σχέσεις απ΄ το παρελθόν

Ο Λάκης για όσους τον ξέρουν δεν είναι μόνο ένα μεγάλο παιδί με τρελή όρεξη για τη ζωή, αλλά είναι και ένας άνθρωπος που πρόσφατα ήρθε αντιμέτωπος με μεγάλες δυσκολίες που όμως δεν τον λύγισαν, ούτε του στέρησαν αυτό το σουρεαλιστικό και ιδιόμορφο χιούμορ που τον χαρακτηρίζει.
Ο Λάκης είναι ένας χαρούμενος πλανήτης, ένα ουράνιο τόξο μέσα στη γκρίζα μας καθημερινότητα.

Πώς αποφάσισες να πεις ναι στην πρόταση του Dancing with the stars;
Ο χορός μου άρεσε πολύ και το έκανα στο ξεκίνημα της καριέρας μου και αφού σήμερα είμαι ξανά στο μηδέν και ξεκινάω πάλι από την αρχή, είπα να επαναλάβω τα ίδια βήματα. Έτσι χορεύω ξανά, κάνω πολύ sex και έχω την επιμονή και τη δημιουργικότητα που είχα και παλιά.

Πόσο χρόνο σου πήρε να πεις το ναι; Το σκέφτηκες πολύ ή όχι;
Το σκέφτηκα και επειδή δεν ήθελα να κάνω κανέναν συμβιβασμό, αλλά ήθελα να δω δυνατό competition και έτσι είπα το ναι φέτος.

Σε είχανε καλέσει ξανά στο παρελθόν;
Ναι το έχουν ξανακάνει, αλλά τότε δεν μπορούσα να δεσμευτώ με μια ψυχαγωγική εκπομπή, γιατί έλειπα συχνά στο εξωτερικό λόγω υποχρεώσεων. Τώρα που δεν μου επιτρέπεται να βγω από τη χώρα τι το καλύτερο απ το να συμμετάσχω.

Ανησυχούσες ότι μπορεί να μην τα καταφέρεις ; Είχες τέτοιο φόβο;
Βεβαίως είχα και ακόμη έχω φόβο, αλλά αυτό είναι ωραίο. Για να είμαι ειλικρινείς δεν θα τον έλεγα φόβο, αλλά γλυκιά αγωνία, γιατί αυτό σε κάνει να βελτιώνεσαι και να βγάλεις το maximum των δυνατοτήτων σου.

Έχεις μπει στον πειρασμό να διαβάσεις ή να ακούσεις τι λένε για σένα στο internet ή στις εκπομπές;
Όχι και μπορώ να σου πω ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία κακή κριτική για μένα. Είναι όλοι καλοί μαζί μου και κινδυνεύω να κακομάθω, αλλά έχω ακούσει τόσο πολύ κακή κριτική και κακόβολα σχόλια στη ζωή μου, που πλέον η παλάντζα είναι ίση, ισορρόπησε λίγο όλο το πράγμα. Άλλωστε ποιος είναι αυτός, πέρα από την κριτική επιτροπή, που μπορεί να κρίνει αν κάποιος κάνει καλά αυτό που κάνει.

Σε ενοχλεί κάτι στην εκπομπή; Θα άλλαζες κάτι;
Με ενοχλεί που δεν υπάρχουν προπς. Εμείς οι άνθρωποι δεν μπορεί να είμαστε και ντεκόρ και θέαμα και τεχνικά σωστοί. Δεν έχουμε υποστήριξη και δεν βγαίνει θεαματικό, το σωστό είναι να βγαίνει όσο πιο φαντασμαγορικό γίνεται αυτό το show.

Με ποιους κάνεις περισσότερη παρέα στα live της Κυριακής;
Κάνω με όλα τα παιδιά και έχουμε πολύ χημεία μεταξύ μας και κέφι και καλαμπούρι και σαν μεγαλύτερος που είμαι,αισθάνομαι ότι είναι σαν την οικογένειά μου.

Ποιος χρειάζεται επειγόντως εντατικά μαθήματα χορού;
Εγώ και εκτός από μένα και ο Θάνος Καληώρας.

Υπάρχει κάποιος στο show, με τον οποίο έχει ανταλλάξει τις λιγότερες λέξεις;
Ίσως με έναν από τους χορευτές και ο λόγος είναι ότι δεν ξέρει καλά ελληνικά. Θα ήθελα όμως να τον γνωρίσω καλύτερα και να ανιχνεύσω το αριστοκρατικό του προφίλ. Εκείνος όμως που μου είναι τρελά συμπαθής, είναι ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Πώς αισθάνθηκες όταν στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» είδες τον εαυτό σου δεκαετίες πριν, να χορεύει στο show της Ραφαέλα Καρά;
Συγκινήθηκα πολύ γιατί είχα ζητήσει να μου δώσουν κάποια αποσπάσματα, αλλά δεν μου τα έδωσαν ποτέ και δεν ήξερα ότι μεταξύ καναλιών γίνονται ανταλλαγές. Είδα παρ' όλα αυτά ότι η ηλικία δεν έρχεται μόνη της, αλλά εγώ έχω ακόμη την ίδια τρέλα και είμαι σε πολύ καλή φάση και επειδή μαθαίνω ότι η Ραφαέλα είναι καθημερινά με φυσιοθεραπείες, οπότε λέω όλα καλά.

Υπάρχουν βράδια που ξυπνάς και νομίζεις ακόμη είσαι στο κελί της φυλακής;
Στη φυλακή είχα φτιάξει έναν δικό μου μαγικό κόσμο και δεν είχα πρόβλημα, ήμουν καλά, αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι κάποιοι που είναι μέσα και θα ήθελα να είναι έξω γιατί δεν τους αξίζει αυτή η τιμωρία.

Είναι αλήθεια ότι στο παρελθόν υπήρξες παντρεμένος όπως είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εκπομπή του;
Πόσοι και πόσοι δεν παντρεύονται και αργότερα χωρίζουν; Ο γάμος και οι σχέσεις είναι σαν τον καιρό, πότε έχει μπονάτσα, πότε ηρεμία και πότε τρικυμία . Το έχω πει ότι ήμουν παντρεμένος, δεν είναι μυστικό και δεν το έκρυψα ποτέ, το 'χω πει χιλιάδες φορές, απλά με κατηγόρησαν ότι το είπα για να κάνω τηλεθέαση. Εγώ δεν έχω ανάγκη την τηλεθέαση, έχω τόσο πολύ, που μπορώ να την πουλήσω.