Η Δέσποινα Βανδή μιλά στο Queen.gr για το Voice, την παρουσίαση και τα… κιλά!

Η Δέσποινα Βανδή μιλά στο Queen.gr για το Voice, την παρουσίαση και τα… κιλά!

Η Δέσποινα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, δε φοβήθηκε να απαντήσει σε όλες μας τις ερωτήσεις

Παρασκευή μεσημέρι και φυσικά το Queen.gr δε θα μπορούσε να λείπει από το 1ο Press Junket που έγινε στην Ελλάδα για τηλεοπτικό πρόγραμμα. Δεκάδες δημοσιογράφοι παρευρέθησαν στο Hilton για να παρακολουθήσουν από κοντά τη συνέντευξη τύπου του The Voice Greece και φυσικά να συμμετάσχουν στα round tables. Στα round tables, λοιπόν, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τους 4 coaches καθώς και τον Γιάννη Λάτσιο, τον Θέμη Γεωργαντά και τον Γιώργο Λιάγκα και να συζητήσουμε μαζί τους.

Η Δέσποινα Βανδή εκθαμβωτική στα πράσινα, έβγαλε τα ψηλοτάκουνά της και μπήκε στην αίθουσα άνετη και cool με τα All Stars της. Ιδιαίτερα φιλική, δε δίστασε να απαντήσει με απόλυτη ειλικρίνεια σε όλες μας τις απορίες. Ιδού μερικά αποσπάσματα που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα:

Q: Κάποιοι σχολίασαν ότι το The Voice ήταν η ευκαιρία σας να δείξετε στον κόσμο μια άλλη πλευρά του εαυτού σας. Πιο τρυφερή, πιο γλυκιά... εκτός σκηνής, εκτός εξωφύλλων, εκτός βιντεοκλίπ. (ερώτηση από Queen.gr)


A: Ναι, είναι αλήθεια αυτό και είχα πάρα πολύ άγχος κι εγώ... αν θ' αρέσει αυτή η πλευρά γιατί... δε ξέρεις πώς σε βλέπει ο άλλος κι αν αυτό του αρέσει η όχι.


Q: Οι αντιδράσεις πως ήταν; Τι καταλάβατε τελικά; Αρέσει ή δεν αρέσει;
A: Μια χαρά, ότι είναι θετικές.

Q: Αν ήσουν σε blind audition και έπρεπε να διαλέξεις coach, ποιoν θα διάλεγες από τους υπόλοιπους; (ερώτηση από Μαρία Αθανασίου _ Τηλέραμα)

Α: Ναι... Kοίταξε να δεις τώρα... Eξαρτάται τι θα ήθελα να γίνω όταν μεγαλώσω. Φαντάζομαι θα ήμουν μικρή όταν θα ερχόμουν, έτσι; Εξαρτάται από το ποιo είναι το είδος της μουσικής που σε αντιπροσωπεύει... δηλαδή, εγώ ρε παιδιά όταν άκουγα κάποιον να τραγουδάει Χαρούλη και Μποφίλιου, ήξερα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει σε μένα. Ήταν δεδομένο ότι θα θέλει να πάει να δουλέψει με τη Μελίνα. Και σωστά κάνει, γιατί αισθάνεται ότι η Μελίνα έχει υπηρετήσει αυτό το είδος της μουσικής, το ξέρει καλύτερα, κι ότι αυτός μπορεί να τον βοηθήσει... παραπάνω.

Q: Εσύ μ' αυτές τις προτιμήσεις που έχεις σε ποιoν θα πήγαινες;
A: Έτσι όπως είμαι; Ε, σε μένα θα ερχόμουν.
Q: Εκτός από εσάς...
A: Αν δεν είμαι εγώ αυτή που είμαι; Στο Μιχάλη θα πήγαινα.

Q: Μήπως το The Voice είναι ένα σκαλοπάτι για να περάσετε και στην παρουσίαση; Γιατί πολύ συχνά συζητιέται τελευταία ότι τα καταφέρνετε εξίσου καλά με το τραγούδι και στην παρουσίαση. (ερώτηση από Βίκυ Διαμάντη _ Super Tv)
A: Καλά και στους Δύο Ξένους έτσι μου έλεγαν... δεν έγινα ηθοποιός.
Q: Πρόσφατα το έδειξε ότι είχατε πολύ καλή επίδοση (βλέπε Eurovision) Ο κύριος Λάτσιος σας χαρακτήρισε εξαιρετική παρουσιάστρια. Είναι ένα από τα όνειρά σας να το κάνετε;

A: Όχι, η παρουσίαση δεν είναι κάτι που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Δε θέλω να απορρίψω κάτι, γιατί αν αύριο μεθαύριο υπήρχε ένα project, ας πούμε, που μπορεί να έχει πάλι σε σχέση με το τραγούδι... Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή αλλά.... Εγώ αγαπώ το τραγούδι. Δε μπορώ να φανταστώ αυτή τη στιγμή ότι θα κάνω κάτι άλλο, πέρα από το τραγούδι. Αλλά από την άλλη, κι αν πριν κάποια χρόνια μου λέγατε ότι θα παρουσιάσω τον τελικό της Eurovision, θα έλεγα αποκλείεται. Τι σχέση έχω εγώ με τον Καπουτζίδη να λέω ποιός πήγε το 1992 κι αυτά. Ποτέ δε ξέρεις η ζωή τι πρόκειται να σου φέρει. Το ότι στάθηκα με έναν καλό τρόπο δίπλα στον Γιώργο, αυτό δεν με χρίζει και παρουσιάστρια.


Q: Έχετε συζητήσει όμως κάτι; Για το μέλλον, για την επόμενη σεζόν;
A: Όχι... Επίσης ζυμώνω και πολύ ωραίο ψωμί αλλά φούρνο δε θ' ανοίξω... Σας το λέω να το ξέρετε.

Q: Τι σχέση έχει τελικά η εξωτερική εμφάνιση με τη φωνή; Δηλαδή, με δεδομένη την κατάσταση της showbiz, θα παροτρύνατε κάποιον να χάσει κιλά ή να αλλάξει κάτι στην εξωτερική του εμφάνιση; ( ερώτηση από Γωγώ Θωμά _ ΕΓΩ Weekly)


A: Κοίταξε να δεις τώρα... Είναι μια περίεργη ερώτηση, γιατί αν ζούσαμε στο εξωτερικό μπορεί να έλεγα ότι τα πράγματα λειτουργούν αλλιώς. Εδώ έχουμε μάθει ότι για να είσαι στην ποπ σκηνή πρέπει να είσαι skinny, να γυμνάζεσαι και γενικά να έχεις μια ωραία εξωτερική εμφάνιση. Αν είσαι στη σκηνή που είναι η Μελίνα, δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα από όλα αυτά. Μπορείς να τρως ελεύθερα στις 11-12 η ώρα το βράδυ και να πηγαίνεις για ύπνο. Νομίζω ότι αυτό είναι ελληνικό ιδίωμα... Έξω βλέπεις ότι ούτε η Beyonce που είναι στην ποπ σκηνή, ούτε η Lopez είναι skinny. Μια χαρά τρώνε το φαγητό στις 12 και πάνε για ύπνο τα κορίτσια. Εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις και πόσο θέλεις να στηριχτείς πάνω στην εικόνα σου και κακά τα ψέματα παιδιά στην ελληνική ποπ σκηνή βασίζεσαι πολύ πάνω στην εικόνα... και στην εικόνα, εκτός απ' το τραγούδι. Στο λαϊκό τραγούδι όχι ιδιαίτερα. Από κει και πέρα δε σημαίνει ότι κάποιος που τραγουδάει λαϊκά ή είναι στην πιο ελαφρολαϊκή σκηνή της Μελίνας, ας πούμε, ότι δεν μπορεί να είναι καλοβαλμένος... Αυτό έχει να κάνει με τα προσωπικά δεδομένα του καθένα, πως θέλει να είναι... αλλά το Voice είναι ένα παιχνίδι τέτοιο που δεν δίνει καμία σημασία για το αν είσαι παραπάνω κιλά... αν δείτε παιδιά στην Αγγλία, η νικήτρια είναι μια η οποία νομίζω ότι έχει και στραβισμό. Θέλω να πω δεν παίζει καθόλου τρόπο η εξωτερική εμφάνιση.

Διαβάστε ακόμα

H Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτει πώς πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στο The Voice