Η Μπέτυ Μαγγίρα μιλά στο Queen.gr: «Φυσικά και έχω κυτταρίτιδα και χαλάρωση»

Η Μπέτυ Μαγγίρα μιλά στο Queen.gr: «Φυσικά και έχω κυτταρίτιδα και χαλάρωση»

Το show, οι αυστηρές κριτικές και οι δυσκολίες που έχει ο γάμος μ' έναν όμορφο άντρα!

Η Μπέτυ Μαγγίρα είναι κάτι παραπάνω, για την ακρίβεια κάτι πολύ παραπάνω από μια απλή celebrity που αντιγράφει τέλεια τη Σερ και μιμείται τη Κατερίνα Στανίση.
Η Μπέτυ είναι έξυπνη, αστεία, ετοιμόλογη, που της αρέσει να αυτοσαρκάζεται και να κάνει τον κόσμο και τους φίλους της να γελούν. Όσοι ξέρουν λίγο καλύτερα τη Μπέτυ τα γνωρίζουν καλά όλα τα παραπάνω, ευκαιρία να τα μάθει και ο υπόλοιπος κόσμος.

Πότε σταμάτησες να αγχώνεσαι και άρχισες να διασκεδάζεις στο "Your face sounds familiar";
Μετά το τρίτο live το οποίο ήταν καταστροφή λόγω της Beyonce πήρα την απόφαση ότι δεν μπορώ να «χαλιέμαι» λόγω του performance και όλο αυτό καταλήγει τελικά εις βάρος μου. Σε αύτη την περίπτωση ή θα έπρεπε να αποχωρήσω ή να το πάρω απόφαση και μνα το διασκεδάζω, πράγμα που έκανα.

Ποια κριτική θυμάσαι ως την πιο άδικη ή την πιο αυστηρή;
Υπήρξαν κριτικές που ήταν σκληρές και βαθμολογίες άδικες, δεν θυμάμαι μια συγκεκριμένη γιατί ήταν παραπάνω από μία. Η βαθμολογία με πείραξε και όχι τα λόγια , αλλά σε ένα παιχνίδι η βαθμολογία δίνει σασπένς, χωρίς αυτή ούτε το κοινό δεν συμμετέχει.

Σε τι πιστεύεις ότι θα σε ωφελήσει το παιχνίδι;
Ήμουν έξω από τα πράγματα για χρόνια πράγμα λογικό μετά από δύο εγκυμοσύνες, δύο παιδιά και με την κρίση που άφησε πολύ κόσμο απέξω. Πιστεύω ότι κάνω ένα comeback στην τηλεόραση για να με θυμηθεί και να με ξαναδεί ο κόσμος, αλλά και για να με μάθει μια νεότερη γενιά. Εγώ σταμάτησα το 2009 και με εξαίρεση το exclusive, ως το 2014 δεν έκανα κάτι άλλο και υπάρχει ένα νέαρόκοσμος που δεν με ξέρει, οπότε έτσι αποκτάς και νέο κοινό.

Όταν ξεκίνησες στο show, πόσο μηνών ήταν η δεύτερη κόρη σου;
Δεν ήταν ούτε τριών μηνών, εγώ ξεκίνησα αρχές Μαρτίου και η κόρη μου έκλεισε τους 3 μήνες στις 23 Μαρτίου. Ήμουν πολύ κουρασμένη όταν άρχισα τις πρόβες, γιατί περάσαμε και μια δύσκολη και σοβαρή περιπέτεια υγείας που με εξουθένωσε, όταν η μικρή μόλις 45 ημερών μπήκε στο νοσοκομείο για 5 μέρες. Ήταν πολύ δύσκολη εμπειρία δεν το εύχομαι σε κανέναν αυτό που πέρασα. Έτσι λοιπόν η αρχή του παιχνιδιού με βρήκε πολύ κουρασμένη και πολύ πεσμένη και ψυχικά και σωματικά.

Σου πήρε χρόνο για να βρεις τους ρυθμούς σου;
Ναι, αργότερα πήρα τα πάνω μου γιατί ήθελα χρόνο και για να εγκλιματιστώ και για να μην παίρνω πολύ σοβαρά την επιτροπή, γιατί για όλους εμάς που είχαμε ένα παρελθόν και δεν ήμασταν νέα παιδιά που πήγαμε στο the Voice, είναι δύσκολο να δεχτείς ότι τώρα είσαι μαθητής και σε βαθμολογήσουν και να ακούς από κάποιους ότι "δεν ήσουν πολύ καλή απόψε". Δεν είναι εύκολο να το καταπιείς, γιατί δεν πήγαμε στο show για να γίνουμε γνωστοί και το να σε βαθμολογούν είναι δύσκολο πράγμα.

Είσαι ενοχική σαν άνθρωπος και σαν μητέρα;
Ένας λόγος που δέχτηκαν να πάω σε αυτό show είναι γιατί δεν είχε καθημερινές πρόβες. Μόνο μια πρόβα ένα γύρισμα και το live της Κυριακής, στη συνέχεια κατάλαβα πώς απαιτεί χρόνο και προσπάθεια και γα μένα είναι πολύ δύσκολο λόγω των παιδιών, οι ενοχές όμως δεν φεύγουν ποτέ. Καμιά φορά μετά το show μου λένε "πάμε να φάμε κάτι"; Μια μάνα όμως με 2 παιδιά δεν γίνεται να είναι ελεύθερη όπως παλιά και να κάνει ότι της καπνίσει.

Θέλει θάρρος να παραδεχτείς δημόσια ότι έχεις κυτταρίτιδα και χαλάρωση.
Λίγο πολύ όλες έχουμε και κυτταρίτιδα και χαλάρωση έτσι και εγώ και είναι κουτό να μην το παραδεχτώ, φυσικά και έχω, γιατί θα έρθει η ώρα που θα βγω στην παραλία και θα με δει ο κόσμος. Μη κοιτάς τα περιοδικά που σε ρετουσάρουν, ο κόσμος δεν είναι ούτε κουτός, ούτε τυφλός. Καλό είναι το Photoshop αλλά πλέον υπάρχουν και περιοδικά και site που βγάζουν την αληθινή σου εικόνα.

Έχεις αποδεχτεί τον εαυτό σου με τις ατέλειες σου;
Ποτέ καμιά γυναίκα δεν είναι ευχαριστημένη με τον εαυτό της και ποτέ δεν είναι εντελώς ικανοποιημένη με την εικόνα της, πάντα κάτι θα την ενοχλεί, γι αυτό βλέπουμε και τις υπερβολές σε πολλές γυναίκες γύρω μας. Όλες από ανασφάλεια κάνουμε ό,τι κάνουμε, όμως εγώ νομίζω ότι ξέρω να καλύπτω τις ατέλειές μου και να στοχεύω στα καλά στοιχεία του σώματός μου.

Τι θεωρείς ατέλεια πάνω σου;
θα ήθελα να έχω τα πόδια της Βίκυς Καγιά, όχι τις γάμπες γενικά τα πόδια, αυτά τα αδύνατα, μακριά και ωραία μοντελέ πόδια.

Σε θυμάμαι μια εποχή πριν χρόνια, που ήσουν υπερβολικά αδύνατη;
Δεν με θυμάμαι ποτέ τόσο αδύνατη, αλλά να ξέρεις εγώ έχω μεσογειακό σώμα. Από τη μέση και πανω είμαι πολύ αδύνατη σε αντίθεση με τη μέση και κάτω. Έτσι όταν βάζω κάνα 2 κιλά είμαι πολύ καλύτερη στο πρόσωπο άλλα έχω χοντρά πόδια ενώ όταν αδυνατίζω φαίνο0μαι ταλαιπωρημένη στο πρόσωπο. Άσε δεν υπάρχει καμία σωτηρία.

Ποιο είναι το μειονέκτημα του να είσαι παντρεμένη με έναν τόσο όμορφο άντρα όπως ο Δημήτρης Μάζης;
Ότι δεν εφησυχάζω ποτέ, του την πέφτουν από παντού, είναι τρομερό.

Του την πέφτουν και μπροστά σου;
Όχι δεν έχει τύχει μπροστά μου ευτυχώς, αλλά στο facebook του την πέφτουν κανονικά.

Αλήθεια ήρθαν προτάσεις μετά το παιχνίδι;
Η αλήθεια είναι ότι η τηλεόραση έχει πολύ δύναμη και με το που βγήκα άρχισαν να έρχονται οι προτάσεις. Υπάρχει μια ωραία ιδέα που τη συζητάω αλλά δεν θέλω να βιαστώ, θέλω να κάνω κάτι που θα είναι πολύ Μπέτυ και όχι κάτι απλά για να βγω. Θέλω αυτό που θα κάνω να αξίζει τον κόπο που περίμενα τόσο καιρό!