Σπυροπούλου, Καραβάτου, Στεφανίδου: Ποια κέρδισε τη μάχη και ποια τις εντυπώσεις;

Σπυροπούλου, Καραβάτου, Στεφανίδου: Ποια κέρδισε τη μάχη και ποια τις εντυπώσεις;

Η τηλεοπτική χρόνια μόλις ξεκίνησε

Νέα σεζόν, νέα πρόσωπα, ακόμη και νέα κανάλια. Όλα τα έχει η φετινή χρονιά που μόλις ξεκίνησε όχι όμως και νέες ιδέες.
Δειλά-δειλά έκαναν πρεμιέρα οι πρώτες εκπομπές και σειρά παίρνουν τα δυνατά χαρτιά των καναλιών, όμως έστω κι από αυτά τα ψίχουλα μπορούμε να βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου η πιο έμπειρη από όλες ξεκίνησε δυνατά με ένα νέο κόνσεπτ, πολύ γυναίκειο και πολύ πρωινό. Για την ακρίβεια το μόνο που την ξεχωρίζει από τα πρωινά είναι η ενότητα άστρα, που δεν έχει- προς το παρόν. Πολλά μπορείς να πεις για την Τατιάνα, μπορεί να μην την συμπαθείς ή να μην την αντέχεις, ένα όμως της το αναγνωρίζεις: Ότι δουλεύει πολύ και είναι η μόνη που τουλάχιστον κάθε χρόνο τολμά να δοκιμάσει κάτι νέο, άγνωστο και επίφοβο. Το μόνο κακό είναι ότι όταν έρχονται τα δύσκολα επιστρέφει στην παλιά δοκιμασμένη συνταγή.

Τα θέματα της είναι δουλεμένα, έχουν ρεπορτάζ και είναι από τις λίγες εκπομπές που κάνουν ρεπορτάζ και η κουβέντα δεν περιορίζεται στο τι άκουσε και στο πιστεύει ο καθένας στο πάνελ, το οποίο πάνελ είναι ενημερωμένο και αξιοπρεπές, αν και φοβάμαι ότι κοινό δεν πρόκειται να δει τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαϊωάννου ως κάρακτερ περσόνα, όπως επιθυμεί ο ίδιος (αλλιώς γιατί να βγει στον αέρα με σκούφο, μεγάλα γυαλιά, μουστάκι και παπιγιόν) αλλά σαν καρικατούρα.

Η Τατιάνα πήγε πολύ καλά στα νούμερα τηλεθέαση και κέρδισε τις εντυπώσεις κάτι που δεν συνέβη με την εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» που ξεκίνησε με νέο σκηνικό, με νέα πρόσωπα, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο τιμόνι της εκπομπής και τον Αντώνη Λουδάρο να προσπαθεί να αποδείξει ότι μπορεί να μην είναι ο Νίκος Μουτσινάς, αλλά ότι έχει και αυτός... κάτι!

Η Κατερίνα Καραβάτου με τον σύζυγό της και την παρέα της από την άλλη ήταν η έκπληξη μέχρι στιγμής. Σε ένα κανάλι που μέχρι προχθές που λέει ο λόγος δεν ύπαρχε καν στο τηλεκοντρόλ μας. Κι όμως από το πουθενά κέρδισε την νίκη, την πρωτιά η οποία μπορεί να είναι βραχύβια, μπορεί όμως και να μην είναι.

Η τηλεοπτική χρόνια μόλις ξεκίνησε και οποίος πει ότι έχει βγάλει ασφαλή συμπεράσματα θα δοκιμάσει μια μεγάλη έκπληξη!