Το καυτό τζιν σορτς, η λευκή ρίζα της Δούκισσας και το πιο αναπάντεχο κέρατο της εβδομάδας

Το καυτό τζιν σορτς, η λευκή ρίζα της Δούκισσας και το πιο αναπάντεχο κέρατο της εβδομάδας

Με λίγα λόγια, η βδομαδούλα που πέρασε δεν ήταν καθόλου ήσυχη!

Φίλες και φίλοι, μπορεί να κάναμε ένα διαλειμματάκι λόγω εορτών, αλλά είμαστε και πάλι εδώ για να σηματοδοτούμε όμορφα και κυρίως αισιόδοξα το τέλος της εβδομάδας και την έναρξη ενός ακόμη Σαββατοκύριακου! Βέβαια, το συγκεκριμένο δεν είναι ένα οποιοδήποτε Σαββατοκύριακο, μιας και από Δευτέρα αναμένονται τεράστιες αλλαγές στη χώρα, αλλά εμείς ούτε θέλουμε να σας αγχώσουμε ούτε φυσικά και να σας πανικοβάλλουμε. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσετε εν' όψει της σκληρής εκλογικής αναμέτρησης; Μα φυσικά να κάνουμε μία σύντομα, αλλά περιεκτική επανάληψη, στα θέματα που σας απασχόλησαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, έτσι για να ασχοληθούμε λίγο με τα βάσανα των διασήμων και να ξεχάσουμε τα δικά μας!

Ας πούμε, το δράμα της αμερικανίδας celebrity Snooki, σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε κάπως καλύτερα, όχι γιατί χαίρεστε που το κορίτσι έχει προβλήματα, αλλά γιατί είναι διάσημη και έχει παρόμοια, ίσως και χειρότερα προβλήματα από εσάς. Η Snooki που λέτε, ναι εκείνη η αλλόκοτη μικροκαμωμένη reality star με τα πολλά μαλλιά και το έντονο μακιγιάζ, έφερε στον κόσμο πριν 2 περίπου μήνες το δεύτερο παιδάκι της. Μέχρι εδώ καλά. Το θέμα είναι βέβαια, ότι ο σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της Jionni LaValle, όχι μόνο δεν ήταν στο πλευρό της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά την κεράτωνε και ασύστολα! Το έμαθε λοιπόν η Snooki και έβαλε μπρος το διαζύγιο. Πάει πολύ, να τα λέμε κι αυτά!

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι είμαστε πολύ ευτυχισμένες, που δεν είμαστε πριγκίπισσες! Βασικά όχι αλλά λέμε τώρα. Αν όμως λάβουμε υπόψη μας τι περνάει η Kate Middleton, τότε σίγουρα θα το σκεφτόμασταν και δεύτερη φορά αν κάποιος μας προσέφερε πρίγκιπα και θρόνο σε συμφέρουσα τιμή. Διότι η Kate, βγήκε για shopping η καημένη, λιγάκι κομμένη και με ελάχιστη ρίζα στα μαλλιά της, και όπως καταλαβαίνετε έπεσαν να τη φάνε! Φυσικά, η δόλια Δούκισσα, είναι γνωστό ότι δεν έχει και την πιο εύκολη εγκυμοσύνη, κάτι που εξηγεί την εμφάνισή της αλά... ίκτερος, ενώ όσον αφορά στις λευκές τρίχες, ένα έχουμε να πούμε: Ευτυχώς που δεν υπάρχουν paparazzi στο δρόμο μας για το ψιλικατζίδικο!

Όπως κάθε εβδομάδα, το μενού είχε και μία star στα πρόθυρα της ανορεξίας, έτσι για να μας θυμίζουν ότι εκεί στο Hollywood μπορεί να έχουν χρήματα αλλά όχι απαραίτητα και ευτυχία. Η Giuliana Rancic λοιπόν, εμφανίστηκε πιο αδύνατη από ποτέ, και όχι με την καλή έννοια, με αποτέλεσμα να αρχίσει η έντονη φημολογία σχετικά με προβλήματα διατροφής. Εδώ να τονίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για τη συγκεκριμένη star, μιας και γενικότερα φροντίζει να διατηρεί τα κιλά της σε πολύ... χαμηλά επίπεδα!

Δράμα αυτή την εβδομάδα είχε και η Nicki Minaj η οποία μπορεί να βλέπει τις μετοχές της στην μουσική να ανεβαίνουν εντυπωσιακά, αλλά όπως φαίνεται στα προσωπικά της τα πράγματα δεν είναι εξίσου καλά. Η διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν, μίλησε πρώτη μάλιστα φορά για τη σχέση 12 χρόνων που διατηρούσε με τον ράπερ Safaree Samuels, με τον οποίο χώρισε λίγο πριν μπει το '15! Όπως βλέπετε λοιπόν, δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο των κοινών θνητών να... τρώνε τελικά τη χυλόπιτά τους!

Και επειδή βδομάδα χωρίς Beyonce, είναι ζαμπόν δίχως λιπαρά, η βασίλισσα πραγματοποίησε ακόμη μία εμφάνιση, αυτή τη φορά σε παιδική χαρά, και φυσικά προκάλεσε αμέτρητα σχόλια! Ελληνίδα μάνα εκεί έξω, δεν πιστεύω να πηγαίνεις το παιδί σου στις κούνιες, άνευ τζιν καυτού σορτσακίου; Αν ναι θα σε μαλώσω! Διότι η Bey εμφανίστηκε κάπως έτσι, και όπως αντιλαμβάνεστε απέσπασε αρκετά επικριτικά σχόλια. Τώρα θα μας πείτε βέβαια, είναι η Beyonce και κάνει ότι θέλει! Μάλλον θα συμφωνήσουμε!

Τέλος, όπως διαβάσαμε και στο gossip-tv.gr, η Ευαγγελία Αραβανή περνάει μία πολύ δύσκολη φάση στη ζωή της, μιας και ο μπαμπάς της νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Να ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας περαστικά και καλή δύναμη.

Αυτά και για σήμερα. Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή λοιπόν. Καλό Σαββατοκύριακο και καλή ψήφο!