Το τετ α τετ της Καινούργιου με τον Καλημέρη!

Το τετ α τετ της Καινούργιου με τον Καλημέρη!

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Τζόνι Καλημέρης είναι δύο καλοί φίλοι και μάλιστα την εποχή που ο δεύτερος ήταν γενικός διευθυντής προγράμματος στον Alpha, βοηθούσε όσο μπορούσε την παρουσιάστρια να κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση.

Μάλιστα και η ίδια τον έχει ευχαριστήσει πολλές φορές "στον αέρα" του "Δέστε τους". Δεν είναι κάτι κρυφό. Οι δυο τους διατηρούν ακόμη άριστες σχέσεις, άσχετα αν εκείνος "μετακόμισε" στον ΑΝΤ1.

Η εμφάνιση της Καινούργιου την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ήταν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την παρουσιάστρια του Αlpha να συναντήσει το παλιό της αφεντικό. Μετά τη συνέντευξη, λοιπόν, πήγε στο γραφείο του και είχαν μία ιδιαίτερη συνομιλία.

kalimeris

Βέβαια, αυτό ήταν αρκετό για να φουντώσουν τις φήμες. Η ίδια η Κατερίνα σε πρόσφατη συνέντευξή της δηλώσε ότι είναι παιδί του Alpha και ότι το κανάλι την έχει βοηθήσει όσο κανείς άλλος, όμως οι κακές γλώσσες σχολιάζουν ότι... "ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον".

Οι σχέσεις της Κατερίνας με τον Alpha δείχνουν μέχρι στιγμής άψογες, αλλά είναι φανερό ότι η τριάδα του "Ολα παίζουν" καθυστέρησε πολύ μέχρι να βρει το ρυθμό της. Η Καινούργιου στην αρχή ήταν λίγο "κλειδωμένη" σε σχέση με την Καμηλά και τη Μαγγίρα, αλλά τώρα δείχνει ότι έχει πάρει τα πάνω της.

Της φτάνει, όμως, αυτό; Θα δείξει...

Διαβάστε ακόμη

Η αποκάλυψη της Καινούργιου για τον Γιώργο Σαμαρά

Η Κατερίνα Καινούργιου μας παρουσιάζει τους γονείς της!