Η κατρακύλα του star, η αντροχωρίστρα Julia Roberts και η χυλόπιτα της Jennifer Aniston

Γωγώ Φούντα
Η κατρακύλα του star, η αντροχωρίστρα Julia Roberts και η χυλόπιτα της Jennifer Aniston

Ακόμα μία... ταραχώδης εβδομάδα έφτασε στο τέλος της

Ναι φίλες και φίλοι, η Παρασκευή, η πιο αγαπημένη μέρα της εβδομάδας είναι εδώ και η χαρά μας όσο να πεις είναι κάπως μεγαλύτερη, μιας και προετοιμαζόμαστε για ακόμη ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Μπορεί τα σύννεφα να έχουν σκεπάσει τον ουρανό, και μπορεί η σκόνη να κάνει την ατμόσφαιρα κάπως δυσάρεστη, αλλά εμείς ούτε απογοητευόμαστε ούτε και εγκαταλείπουμε τη θετική σκέψη και κυρίως το summer moood! Όπως λοιπόν κάθε Παρασκευή, για να μη ξεχνιόμαστε κιόλας, κάνουμε μία μικρή ανακεφαλαίωση, όλων αυτών που σας έκανε εντύπωση και σας τράβηξε την προσοχή την εβδομάδα που μας πέρασε. Ας πάμε να δούμε λοιπόν...

Το top θέμα και αυτό που αναδείχθηκε πρώτο στις προτιμήσεις σας, ήταν δυστυχώς ένα δυσάρεστο γεγονός που έχει να κάνει με τον Jonathan Rhys Meyers, ο οποίος ως γνωστόν έχει διάφορα θέματα με το αλκοόλ και γενικότερα τις καταχρήσεις. Ο διάσημος Ιρλανδός ηθοποιός λοιπόν, εθεάθη στους δρόμους του Λονδίνου, και η λέξη άθλια είναι πολύ επιεικής για να περιγράψει την κατάστασή του. Με κόκκινα μάτια, βρώμικα ρούχα και 2 μπουκάλια βότκα, το ένα στο χέρι το άλλο στη σακούλα του, τριγυρνούσε σαν την άδικη κατάρα χωρίς βέβαια να γνωρίζει που πηγαίνει. Οι φωτογραφίες αυτές έκαναν το γύρο του κόσμου δυστυχώς, και όλοι πια πείστηκαν ότι ο διάσημος ηθοποιός έχει πρόβλημα.

Και πάμε τώρα σε ένα γάμο, τον οποίο βέβαια δεν ξέρουμε αν μπορούμε να πάρουμε στα σοβαρά, και το λέμε αυτό με μεγάλη μας λύπη. Η Kylie Jenner ως γνωστόν, διατηρεί δεσμό με τον ράπερ Tyga και σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρά ανυπομονεί να κλείσει τα 18 για να... παντρευτεί! Μάλιστα, η 17χρονη reality star ανακοίνωσε πρόσφατα στη διάσημη οικογένειά της το μεγαλεπήβολο αυτό σχέδιο, αφήνοντας την Kris Jenner να κατεβάζει υπογλώσσια για να συνέλθει. Να και μία φορά που πραγματικά λυπόμαστε την Kris!

Άλλο ένα... κουλό νέο που πληροφορηθήκαμε, είναι και το δημοσίευμα σχετικά με το γάμο της Jennifer Aniston. Σύμφωνα με το ξένο περιοδικό Life & Style, ο Justin Theroux παράτησε τη διάσημη ηθοποιό στα κρύα του λουτρού, λίγες μέρες πριν το γάμο τους, με την επίσημη δικαιολογία ότι... φοβήθηκε! Παρόλο βέβαια που κανένας από τους 2 δεν έχει κάνει την παραμικρή δήλωση, εμείς δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε την είδηση αυτή, γιατί ακόμα και η γκαντεμιά της Aniston έχει όρια! Πραγματικά, ελπίζουμε να είναι ψέμα.

Ακόμη ένα διάσημο ζευγάρι που έχει προβλήματα, είναι οι George Clooney και Amal Alamuddin, μιας και ένα τρίτο πρόσωπο έχει μπει ανάμεσά τους. Ο λόγος για την Julia Roberts, με την οποία ο Clooney διατηρεί φιλικές σχέσεις εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δυστυχώς όμως, φαίνεται ότι η Amal ζηλεύει την πολύ στενή τους σχέση, με αποτέλεσμα να φέρεται άσχημα στην Julia, όποτε επισκέπτεται το σετ της ταινίας Money Monster που γυρίζουν οι 2 star. Η Julia έχει ήδη αρχίσει να αγανακτεί, και ο καημένος ο George δεν ξέρει τι να κάνει. Έχει προβλήματα ο κόσμος τελικά.

Μετά τα... δυσάρεστα και τις ίντριγκες, ήρθε η ώρα να κλείσουμε με κάτι ευχάριστο και εντυπωσιακό, όπως είναι το απίστευτο σώμα της Courteney Cox. Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, απολαμβάνει τις διακοπές της στο Μεξικό μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Johnny McDaid και όπως ήταν φυσικό οι paparazzi παραμονεύουν απαθανατίζοντας την 50χρονη star με το μαγιό της και κάνοντάς μας έξαλλες. Ναι οφείλουμε να το παραδεχτούμε: Διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της showbiz.

Tέλος, ήρθε η ώρα να πάμε και στο αγαπημένο μας gossip-tv.gr και σε μία μεγάλη αποκάλυψη: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν τα έχει με την Μαίρη Συνατσάκη, όπως πολλοί πίστευαν μέχρι τώρα, αλλά με την Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία εμφανίζεται στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Η είδηση είναι διασταυρωμένη, και μάλλον οι 2 τους πολύ ερωτευμένοι, Μπράβο βρε παιδιά.

Αυτά και από εμάς. Σας ευχόμαστε να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και ραντεβού σε μία εβδομάδα.