H κρυφή σχέση της Aniston, η σωσίας της Kate Middleton και το σέξι κορμί της Φαίης Σκορδά

Γωγώ Φούντα
H κρυφή σχέση της Aniston, η σωσίας της Kate Middleton και το σέξι κορμί της Φαίης Σκορδά

Ήταν σίγουρα μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα

Ακόμη μία εβδομάδα έφτασε στο τέλος της, και όπως είναι φυσικό όλοι μας προετοιμαζόμαστε για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο. Ένα Σαββατοκύριακο, που πιστεύουμε και ελπίζουμε να είναι πιο ήρεμο και ειρηνικό, μιας και η πολιτική κατάσταση της χώρας φαίνεται κάπως να εξομαλύνεται, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι τα πράγματα δεν είναι κρίσιμα. Εμείς λοιπόν, μιας και είμαστε εδώ για να σας ψυχαγωγούμε, λέμε για ακόμη μία Παρασκευή να κλείσουμε όμορφα την εβδομάδα, υπενθυμίζοντάς σας, τα θέματα αυτά που σας τράβηξαν περισσότερο την προσοχή και επιλέξατε να διαβάσετε. Ας πάμε να τα δούμε λοιπόν...

Έχετε αποδείξει, ότι την Jennifer Aniston όχι μόνο την προτιμάτε αλλά την αγαπάτε κιόλας! Δε είναι άλλωστε τυχαίο, ότι κάθε φορά που παίζουμε το παραμικρό που να την αφορά, το ενδιαφέρον σας χτυπάει κόκκινο. Όπως ακριβώς έγινε και αυτή τη φορά, με μία αποκάλυψη από τα παλιά! Που λέτε, η Aniston, διατηρούσε δεσμό, το μακρινό 2004, με το συμπρωταγωνιστή της Matt Le Blanc κάτι που μπορεί κανένας από τους δύο να μη σχολίασε ποτέ, αλλά υπάρχουν μέχρι και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Εμείς βέβαια, δεν έχουμε ακόμη πειστεί, μιας και τα πλάνα μπορεί να είναι από κάποια πρόβα των ηθοποιών για τα Friends, στα οποία μία περίοδο υποδύονταν το ζευγάρι. Μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ.

Από τον κρυφό έρωτα, λέμε να πάμε στο πολύκροτο διαζύγιο, που δεν είναι άλλο από αυτό των Ben Affleck και Jennifer Garner. Πολλά έχουν ακουστεί για το συγκεκριμένο χωρισμό, με επικρατέστερη σίγουρα εκδοχή, αυτή περί απιστιών του Ben. Ε λοιπόν, έπειτα από μυστήριο αρκετών εβδομάδων, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, η παραδοχή του άπιστου και μάλιστα μέσω της συζύγου του. Συγκεκριμένα, πριν καιρό, η Garner είχε εξομοογηθεί σε φίλο της ότι ο Ben της παραδέχτηκε ότι την έχει απατήσει-πολύ πριν χωρίσουν-και εκείνος φυσικά το μοιράστηκε με όλο τον κόσμο. Τίμιος.

Από το διάσημο ζεύγος που χωρίζει, πάμε σε ένα άλλο διάσημο ζεύγος που λογικά παραμένει ερωτευμένο και ευτυχισμένο. Αναφερόμαστε στους Πρίγκιπα William και Kate Middleton, οι οποίοι βιώνουν την απόλυτη ευτυχία μετά τη βάφτιση της μικρής Charlotte. O William λοιπόν, αποφάσισε να πιάσει δουλειά ως... πιλότος σε ελικόπτερο-τι περιμένατε υπάλληλος γραφείου;-και όπως ήταν φυσικό οι φωτογράφοι απαθανάτισαν την πρώτη του μέρα στη δουλειά. Το εντυπωσιακό βέβαια της υπόθεσης, είναι ότι η γιατρός που τον συνοδεύει, ειναι ολόιδια η Kate, σε τέτοιο σημείο μάλιστα που αρκετοί την μπέρδεψαν με τη Δούκισσα! Τελικά δεν μπορεί στιγμή μακριά της.

Μετά το πριγκιπικό ζεύγος, ήρθε η ώρα να πάμε και στον Tom Cruise, ο οποίος κάπως έχει εξαφανιστεί εσχάτως με τους paparazzi να τον ψάχνουν εναγωνίως. Τελικά τον εντόπισαν, στα γυρίσματα της νέας του ταινίας Mena, τριγυρισμένο από φανς, οι οποίες δε σταματούσαν να φωτογραφίζονται μαζί του. Σε μία άκρη, περίμενε στωικά μία νέα και όμορφη κοπέλα, η Emily, η οποία σύμφωνα με φήμες είναι η νέα του αγαπημένη. Προφανώς δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση, αλλά κάτι μας λέει ότι όλο αυτό είναι αλήθεια. Της ευχόμαστε καλή δύναμη.

Και επειδή όταν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα, δεν έχεις και πολλές σκοτούρες, οι stars κάνουν παιδιά, όχι μόνο εκτός γάμου, αλλά ακόμα και με τους κολλητούς τους. Όπως ακριβώς ο Louis Tomlinson των One Direction, o οποίος ανακοίβωσε πριν λίγες μέρες, ότι πρόκειται να γίνει πατέρας, και μάλιστα από μία πολύ καλή του φίλη, με την οποία συνηθίζει να παρτάρει μαζί. Σκοπό για γάμο ή έστω σχέση δεν έχει, αλλά θέλει πολύ αυτό το μωρό. Με το καλό λοιπόν!

Και τέλος, κλείνουμε όπως πάντα με το αγαπημένο gossip-tv.gr και το ζεύγος Σκορδά-Λιάγκα το οποίο απολαμβάνει τις διακοπές του με τα δύο του παιδιά στην Τήνο. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Φαίη εντυπωσιάζει με τις άψογες αναλογίες της, και τις σέξι επιλογές της στα μαγιό. Δείτε το θέμα εδώ.

Αυτά και για σήμερα. Σας ευχόμαστε να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο, και ραντεβού την επόμενη εβδομάδα!