O χωρισμός που ξάφνιασε, η περίεργη εμφάνιση της Jolie και η Σκορδά χωρίς photoshop

Γωγώ Φούντα
O χωρισμός που ξάφνιασε, η περίεργη εμφάνιση της Jolie και η Σκορδά χωρίς photoshop

Ήταν μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα

Παρασκευή σήμερα φίλες και φίλοι, και όσοι δεν έχετε πάρει ακόμα την άδειά σας να πάτε στο εξοχικό ή σε κάποιο νησάκι μετράτε αντίστροφα για να τελειώσει η σημερινή μέρα και να μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Εμείς λοιπόν, πάντα στο ανάλογο mood, είμαστε εδώ για να κάνουμε την Παρασκευή σας λίγο πιο ευχάριστη και ανάλαφρη, κάνοντας, όπως κάθε εβδομάδα τέτοια μέρα, την μικρή μας ανακεφαλαίωση γύρω από το θαυμαστό κόσμο της showbiz. Καθίστε αναπαυτικά λοιπόν και πάμε να δούμε ποια γεγονότα και ποιοι stars σας τράβηξαν περισσότερο την προσοχή τις προηγούμενες μέρες.

Στην κορυφή αναδείχθηκε για ακόμη μία φορά η αγαπημένη σας Mariah Carey, η οποία παρά το γεγονός ότι εσχάτως έχει εκτεθεί λιγάκι, εμείς δεν την ξεχνάμε και συνεχίζουμε να την αγαπάμε έντονα! Που λέτε το κορίτσι αυτό, εδώ και δύο περίπου μήνες, ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του μεγιστάνα James Packer, με τον οποίο κάνει ταξίδια και κρουαζιέρες, συχνά πυκνά! Παρόλα αυτά, εδώ και κάποιο...σεβαστό διάστημα, το νεοσύστατο ζεύγος δεν έχει κάνει καμία κοινή εμφάνιση, κάτι που οδήγησε πολλούς να πουν ότι το ρομάντζο τελείωσε άδοξα! Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο, οπότε εμείς απλά περιμένουμε.

Και από το φημολογούμενο χωρισμό, πάμε σε μία star η οποία είναι πολύ ευτυχισμένη και το δείχνει! Η Tori Spelling λοιπόν, κατάφερε έπειτα από 3 χρόνια, και τέσσερις γέννες ας μην το ξεχνάμε αυτό, να χάσει όλα τα περιττά κιλά που τη «βασάνιζαν», με αποτέλεσμα να αποκτήσει και πάλι το καλλίγραμμο και γραμμωμένο της κορμί. Κάτι που φυσικά γιόρτασε, με μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με ένα supersexy ολόσωμο μαγιό, δείχνοντάς μας τα ομολογουμένως εντυπωσιακά αποτελέσματα της προσπάθειάς της. Εμείς τι να πούμε; Πολλά μπράβο!

Και μετά το... κορμί, λέμε να ασχοληθούμε και λίγο με την Kim Kardashian! Η εγκυμονούσα Kim λοιπόν, η οποία γενικότερα δεν είναι και πολύ καλά στα μυαλά της, αποφάσισε να κάνει την μικρούλα Nori αρκετά δυστυχισμένη. Σκοπεύει λοιπόν να προσλάβει έναν personal trainer, για να προπονεί το βλαστάρι της ώστε να είναι fit και υγιές. Να σημειώσουμε ότι η Nori είναι μόλις 2 ετών, κάτι που βέβαια της είναι αρκετά... αδιάφορο! Το μόνο που ελπίζουμε, είναι να μη δούμε την πιτσιρίκα να κάνει βαράκια και ραχιαίους. Ας της δώσει ο Θεός φώτιση!

Όπως φυσικά ήταν αναμενόμενο, από τη στήλη δε θα μπορούσαν να λειπουν stars με μαγιό αλλά και η... Μύκονος! Ακόμα καλύτερα όταν αυτά τα δύο συνδυάζονται. Η Tamara Ecclestone λοιπόν, βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων με το σύζυγο και την κορούλα τους, και παρά το γεγονός ότι προέρχεται από μία από τις πιο ισχυρές οικογένειες του πλανήτη, ο πατέρας της Bernie Ecclestone είναι μεγαλομέτοχος στη Formula 1, εντυπωσίασε με την απλότητα αλλά και την ευγένειά της! Τα θερμά μας συγχαρητήρια.

Και επειδή αγαπάμε την Angelina Jolie, και πιστεύουμε το ίδιο κάνετε κι εσείς, δεν μπορέσαμε να μη σχολιάσουμε την τελευταία της εμφάνιση με τα όμορφα διδυμάκια της Knox και Vivienne. Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, εμφανίστηκε μαυροντυμένη ως συνήθως και δυστυχώς αρκετά λεπτή, αλλά με κάτι πολύ περίεργο στο πρόσωπό της! Ναι κυρίες και κύριοι! Η Angie χαμογελούσε και μάλιστα σε περισσότερες από μία φωτογραφίες. Λέτε να έχει αρχίσει να ξαναβρίσκει τον εαυτό της;

Τέλος, δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στο αγαπημένο μας gossip-tv.gr το οποίο αυτή την εβδομάδα, ασχολήθηκε με το ζεύγος Σκορδά-Λιάγκα, το οποίο απολαμβάνει τις διακοπές του στη Τήνο, μαζί με τα δύο του παιδιά, και το Δημήτρη Ουγγαρέζο. Όπως ήταν αναμενόμενο, η διάσημη παρέα τράβηξε πάνω της τα βλέμματα, και τα φλας πήραν φωτιά! Πώς είναι οι δύο παρουσιαστές με μαγιό και χωρίς ίχνος photoshop;

Αυτά και από εμάς! Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και ραντεβού σε μία εβδομάδα.