Η νέα Gisele είναι αγόρι και ακούει στο όνομα Baptiste

Η νέα Gisele είναι αγόρι και ακούει στο όνομα Baptiste

Γνωρίστε καλύτερα το boy-toy του σχεδιαστή Karl Lagerfeld, με αφορμή την τελευταία του ημίγυμνη φωτογράφιση στο τελευταίο τεύχος του gay περιοδικού Dorian.

Ο Γάλλος Baptiste Giabiconi είναι το αγόρι που πρωταγωνιστεί σε οποιοδήποτε project βάζει την υπογραφή του ο Kaiser της μόδας Karl Lagerfeld. Έτσι, λοιπόν, o Baptiste φέτος εκτός των άλλων πρωταγωνίστησε στην ανοιξιάτικη καμπάνια του οίκου Chanel, στην ταινία μικρού μήκους «The tale of a fairy», πόζαρε για το ημερολόγιο Pirelli 2011, ενώ έχει κυκλοφορήσει και το πρώτο του pop τραγούδι «Showtime» κάνοντας τα πρώτα του βήματα ως τραγουδιστής. Τώρα φωτογραφήθηκε και για το σκανδιναβικό gay περιοδικό Dorian δείχνοντας μας «φάτσα φόρα» τους σέξι κοιλιακούς του και κρύβοντας τα αχαμνά του με ένα γούνινο σάλι.

Αυτό, λοιπόν, το αγόρι έχει καταφέρει στα είκοσι ένα του χρόνια να είναι στην κορυφή της λίστας με τα αγόρια μοντέλα σύμφωνα με το models.com (ξεπερνώντας τον David Gandy και τους Jon Kortajarena και Andres Velencoso), να έχει στο βιογραφικό του συνεργασίες με τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας και να απολαμβάνει τη δόξα και τη λάμψη που αποκομίζει ως boy-toy του Karl Lagerfeld. Μάλιστα ο ίδιος ο Kaiser τον έχει αποκαλέσει αρσενική Gisele, καθώς είναι αδύνατος πολύ, αλλά με αθλητικό κορμί –καλός με ρούχα, ακόμη καλύτερος χωρίς ρούχα-, ενώ η Naomi Campbell όταν τον συνάντησε στη Μόσχα το 2009 του είπε «Δεν είναι σωστό. Όλοι έχουμε κάποια μειονεκτήματα, αλλά εσύ δεν έχεις κανένα».

Όσον αφορά στο μέλλον, αυτό προμηνύεται πολύ ευοίωνο για τον Baptiste. Το αν θα καταφέρει να έχει διάρκεια, αυτό δεν είναι μόνο στα δικά του χέρια, αλλά και στου θείου Karl.

Δείτε το βίντεο και πάρτε μια γεύση απ' τη φωτογράφιση του Baptiste για το Dorian.