"Βασίλισσα" ή "Βασιλιάς της Πρωινής Ζώνης";

"Βασίλισσα" ή "Βασιλιάς της Πρωινής Ζώνης";

Ποια είναι η συνταγή της επιτυχίας για ένα πρωινό;

Όταν είπα στο Χρήστο Φερεντίνο χιουμοριστικά πως θα γίνει η νέα "Βασίλισσα της Πρωινής Ζώνης" με φρέναρε λέγοντάς μου πως "Μη μου λες τέτοια, τα ίδια μου λέει και ο Ψινάκης!".

Ο Χρήστος είναι ένα σχεδόν 100% αποδεκτό και συμπαθές άτομο σε όλο τον κόσμο. Παρά τα χρόνια επιτυχίας του στο χώρο είναι η πρώτη φορά που μπαίνει σε γυναικεία λημέρια.

Δύο φορές αναφέρθηκε στον αέρα στο Γιώργο Λιάγκα που πέτυχε τη φόρμουλα οικογενειακώς με τη Φαίη από πέρυσι. Επειδή είναι μεγάλος "σταρ" στο είδος του θα το βρει.

Όπως το βρήκε κι ο Γιώργος. Τελικά μας αρέσουν τα ζευγάρια το πρωί. Η γυναικεία παρουσία είναι απαραίτητη γιατί θες τη λάμψη. Δύο άντρες με μπλουζάκια ροκ είναι καλύτεροι το βράδυ. Ο ένας να κόβει κι ο άλλος να ράβει.

Ο άντρας να μοιάζει αθώος μπροστά στο κουτσομπολιό και να κάνει τα "αούα" σχόλιά του και η γυναίκα να βάζει πλάτη. Ακόμα και στην κουζίνα οι άντρες είναι ελκυστικοί. Στην Αγγλία οι διάσημοι σεφ είναι παράλληλα και σύμβολα του σεξ.

Άρα ένας άντρας μέσα στο γυναικείο "μπουντουάρ" είναι πάντα ευπρόσδεκτος. Πιστεύω πως όπως πέτυχε ο Γιώργος με τη Φαίη θα πετύχουν και ο Χρήστος με τη Σίσσυ, οι οποίοι έχουν μεγαλύτερες αντιθέσεις και μία "αντιχημεία" που λειτουργεί θετικά.

Η συνταγή ενός πετυχημένου πρωινού λοιπόν στην εποχή μας είναι ένας άντρας μπροστά, μία γυναίκα δίπλα να βάζει πλάτη και να εξισορροπεί και μία παρέα «γλωσσοκοπάνα» και ευχάριστη που να έχει το χώρο της και να μην μπαινοβγαίνει στην οθόνη μας ανούσια αναμασώντας κοινοτοπίες.