Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες τσάρκες!

Οι καλύτερες  χριστουγεννιάτικες τσάρκες!

Η Χριστίνα Πολίτη προτείνει ιδέες για τις χριστουγεννιάτικες εξόδους σας.

 

Το talk of the town είναι αναμφισβήτητα το πόσο καλά πρέπει να περάσουμε τα Χριστούγεννα! Έχουμε πιεστεί, έχουμε βασανιστεί , έχουμε βαρεθεί και έχουμε κουραστεί! Θάνατος στη μιζέρια! Προσωπικά όταν πιέζομαι τρώω και πρήζομαι σα το διάνο. Δεν έχω άλλα βίτσια, ούτε καπνίζω και πίνω μόνο όταν βγω - πράγμα συμμαζεμένο τώρα με το Πρωινό ANT1.

Αυτές τις ημέρες πρέπει να ευχαριστηθούμε και να διασκεδάσουμε επιλεκτικά. Κατά ένα μαγικό τρόπο η Αθήνα έχει γεμίσει καινούργια στέκια και εστιατόρια- και πολύ καλά μάλιστα! Από μία μικρή γύρα να σας συστήσω ανεπιφύλακτα το Βεζενέ- πίσω από το Χίλτον- για το συγκλονιστικό φαγητό του, τον Παπαδάκη της Αργυρούς για τα καλύτερα πρώτα πιάτα και την πιο πολιτισμένη ατμόσφαιρα, το Capana για απολαυστική σικάτη πίτσα και το Malconis γιατί είναι το νέο εστιατόριο που πάνε "όλοι". Οι λάτρεις του γιαπωνέζικου ας σπεύσουν στο ανανεωμένο Kiku και οι λάτρεις του μίνιμαλ στο New Hotel στο Σύνταγμα. Όσοι προτιμούν πιο πριβέ καταστάσεις ας γραφτούν στο Salon de Bricolage που διοργανώνει και εξαιρετικά ρεβεγιόν και πάνω άνοιξε νέο χώρο με ασιατική κουζίνα, τζάκι και τραπέζι για μπιρίμπα. Αυτά μου έρχονται στο μυαλό σε πρώτη φάση. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα.

Τώρα για να τα σπάσουμε, φυσικά θα πάμε στο Σάκη Ρουβά στο Αθηνών Αρένα για show συναυλιακό, στην Ακτή Πειραιώς για πρόγραμμα κουλτουρορόκ κι ευχάριστο και στο Rex στην Αννα Βίσση, για το καλύτερο πρόγραμμα-όαση μουσικής κι αισθητικής- που έχουμε δει εδώ και πολλά χρόνια!

Όλα κοστίζουν αλλά αν είναι να τα σπαταλήσουμε ας το κάνουμε εκεί που αξίζει. Και πουθενά να μην πάτε και να κάτσετε να απολαύσετε το σπίτι σας οικογενειακώς τουλάχιστον σπεύστε στο Ζάππειο και κάντε και πατινάζ. Είναι μαγικό! Σας εύχομαι από την καρδιά μου, υγεία, κουράγιο Καλές Γιορτές και Χρόνια Πολλά στους συνεορτάζοντες!