Τι 30! Τι 40! Τι 50!

Τι 30! Τι 40! Τι 50!

Χάζευα φωτογραφίες από το party του Σάκη. OK, ναι, όλοι ξέρουμε ο Σάκης έγινε 40. Πολλοί κακιασμένοι του πρόσθεταν ένα - δύο χρονάκια με μεγάλη χαρά, λες και έκανε μεγάλη διαφορά.

Θυμάμαι ατάκα Ρένας Βλαχοπούλου "Μετά τα 30 είμαστε όλοι συνομήλικοι!".. Ε μετά τα 30 μοιάζεις και έχεις την ηλικία που σου αξίζει. Χάζευα φωτογραφίες της Άννας. Από πολύ νέα την είχαν ζουρλάνει με τα χρόνια της. Μεγάλο κόμπλεξ και πολύ εύκολο να χτυπάμε κόσμο με την ηλικία. Θυμάστε κάτι δηλώσεις ανερχόμενων stars που κι αυτοί κι αυτές με τη σειρά τους έφτασαν στα χρόνια που κορόιδευαν.

Έβλεπα την Άννα στη σκηνή. Ποτέ δεν έκρυψε την ηλικία της. Όπως η Madonna. Η φυσική τους κατάσταση είναι βιονική. Και μην αρχίσετε τα κλισέ με τις πλαστικές. Να σας δείξω ένα κάρο "μπουρούχες" με πλαστικές που δεν είναι για το πουθενά και να καμαρώσετε και μποτοξαρισμένες και τραβηγμένες 20ρες και 30ρες να τα χάσετε.

Ο έρωτας και οι πλαστικές δεν κρύβονται. Εδώ αγαπάμε να προσθέτουμε ηλικίες στους "επώνυμους". Ειδικά στους ανθρώπους που έχουν ένα γνωστό παρελθόν και δεν έσκασαν από τα βουνά - όπως καλή ώρα μία τραβεστοειδής αοιδός που έχει καραπατήσει τα 30 και δηλώνει 24. Ο Ψινάκης πάλι έχει κάνει το ανάποδο. Δηλώνει "γέρος" από νέος και τώρα το κοινό τον υπολογίζει γύρω στα 70. Στο εξωτερικό πάλι εκτός από τους πολύ γνωστούς ό,τι δηλώσεις είσαι. Πήγε η δικιά μας Ζέτα Βομβογιάννη και τους έκανε άνω κάτω. Νέα της κατάκτηση ο Simon Cowell. Η Ζέτα δε θα μεγαλώσει ποτέ. Γιατί το έχει σβήσει από το μυαλό της το θέμα του χρόνου.

Το έχω παρατηρήσει αυτό. Όταν το σβήνεις εσύ, σε σβήνει κι αυτό. Υγεία να υπάρχει! Η Ζέτα επέλεξε την τακτική της Βάνας. Μας ανοίγει ο δρόμο και κολλάει στο 43. Ό,τι δηλώσεις είσαι! Ανάλογα με τη Βάνα θα πορευόμαστε πάνω κάτω. Να είμαστε συνεννοημένες! Όχι σαν ένα βιβλίο αφιέρωμα στις γυναίκες που έκανε παλιά η Αναστασία Παρετζόγλου και ενώ όλες είπαν κανονική χρονολογία έσκασε γνωστή ηθοποιός με τη δική της "αλήθεια" και 6 χρόνια μείον.

Τουλάχιστον ας μιμηθούν και σ΄αυτό την Αλίκη που κρατούσε σιωπή. Επίσης κορίτσια μη φοβάστε τα 40! Δεν αλλάζει τίποτα και θα είστε και στην ωραιότερη βερσιόν σας. Την πιάτσα των 40 έχουν χαλάσει οι 50ρες που λένε ψέματα. Έχω, βέβαια, πολλές φίλες 50 και πλέον και 60 και είναι κούκλες. Και φίλους. Οι 60ρηδες ροκάρουν πλέον. Για να μην πω και οι 70ρηδες - ταξίδευα με κολλητό 73 ετών που μου περιέγραφε τα γεράματα σαν ένας νέος εγκλωβισμένος σε ξένο σώμα.

Και αν οι 80ρηδες ήταν όλοι σαν τον Κώστα Βουτσά, στόχος μας θα ήταν να φτάσουμε τα 120! Η ζωή είναι ωραία σε όλες τις ηλικίες. Δυστυχώς όσο μεγαλώνεις γίνεται ωραιότερη.. Και συντομότερη..