Τέλος εποχής για Λάλα-Δρούζα;

Τέλος εποχής για Λάλα-Δρούζα;

Χωρίζει ο Θανάσης Λάλας με τη Άννα Δρούζα τελικά;

Ήταν πέρυσι τέτοιο καιρό που τα περιοδικά εκθείαζαν τη σχέση τους και όλοι έγραφαν για το πως κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες στη σχέση τους και να είναι καλά μαζί.

Όμως σε μια εποχή, που οι σχέσεις περνούν κρίση και δυο άνθρωποι είναι δύσκολο να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες εμφανίζονται στη κοινή τους ζωή καθώς δεν είναι πάντα εύκολο να παραμερίσουν τους εγωισμούς τους, φαίνεται πως ούτε ο Θανάσης Λάλας, εκδότης και δημοσιογράφος, με την Άννα Δρούζα, παρουσιάστρια και δημοσιογράφο, κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα της σχέσης τους.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό τους περιβάλλον είναι στα πρόθυρα του χωρισμού. Το κλίμα στο σπίτι τους ήταν ιδιαίτερα τεταμένο τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα ο Θανάσης Λάλας να έχει ήδη μαζέψει τα πράγματα του και να έχει φύγει από το σπίτι και το χωρισμό να αποτελεί πια μονόδρομο.

Βέβαια, απ' την άλλη, οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως αυτό μπορεί να μην είναι το τέλος και το ζευγάρι να ξαναπροσπαθήσει να τα ξαναβρεί. Την απάντηση θα τη μάθουμε στο προσεχές μέλλον, αν και κατά τη γνώμη μου, όταν δυο άνθρωποι δεν είναι καλά μαζί και δεν έχουν παιδιά, που οφείλουν να προστατέψουν, καλύτερα να χωρίζουν και να ξαναχτίζουν τη ζωή τους ξεχωριστά με περισσότερη ηρεμία.