Αμανατζάριστοι Προς τις Κάλπες με Γαρνιτούρα Κλωτσομπουνιδιών και Οπισθοδρομικών Κομπανιών!

Αμανατζάριστοι Προς τις Κάλπες με Γαρνιτούρα Κλωτσομπουνιδιών και Οπισθοδρομικών Κομπανιών!

Εβδομάδα μετά το κλωτσομπουνίδι που είδα από το ένα μέτρο στο πλατό του Αντέννα. Είμαι σίγουρη πως πρέπει να έχετε βαρεθεί να ακούτε το όνομα Κασιδιάρης. Προσωπικά έχω κάνει ΟD. Έχετε σοκαριστεί με τη μελανιά στο μάγουλο της Κανέλλη, έχετε πει "Δε Χτυπάνε Γυναίκες", έχετε ακούσει τα "Καλά της έκανε", έχετε ακούσει ακόμα περισσότερες ανησυχίες για τη γενική κατάσταση aka κατάντια κλπ κλπ κλπ. Αυτό που περνούσε από το μυαλό μου την ώρα που έβλεπα αυτό το αισχρό και παιδαριώδες θέαμα ανθρώπων που μας εκπροσωπούν στη Βουλή να βρίζονται και να τσακώνονται σα λιμενεργάτες, εμπέδωσα και τελειωτικά το πόσο πίσω πήγαμε. Ή μάλλον δεν πήγαμε πίσω αλλά μηδενίσαμε όλα αυτά τα χρόνια της χλιδοκοινωνικής επανάστασης του ΠΑΣΟΚ και επιστρέψαμε σε ανησυχίες και ορολογίες όπως φασίστας, κομούνι και άλλες καρέτα-καρέτα προσφωνήσεις και εμπάθειες.

Στη Βουλή -ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σχεδόν σύμμαχοι πλέον- μετά τους γκομενιάρηδες, τους αθεράπευτους εραστές, τα μοντέλα και τους ηθοποιούς στα αζήτητα μπαίνουν και άνθρωποι αδίστακτοι και με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Την Κυριακή οι περισσότεροι πάμε να ψηφίσουμε αντιπροσώπους που ίσως και να αντιπαθούμε γιατί αυτοί που συμπαθούμε δε βγάζουν νόημα σε αυτά που λένε.

Παράδειγμα η talk of the town Λιάνα Κανέλλη. Η Λιάνα έχει στο χαρακτήρα της και στο φιζίκ της ό, τι λατρεύω και ότι αντιπαθώ πάνω στη φυλή μας. Είναι έξυπνη, ζεστή, παρεΐστικη, χαβαλές, μορφωμένη, με χάρισμα στον λόγο, χαλαρή σε λουκ τόσο όσο ώστε να θες να πας να φας μαζί της, να πιείτε, να συζητήσετε, να την αγκαλιάσεις, να της πεις τον πόνο σου και παράλληλα φωνακλού, αλαλούμ, υπερασπίστρια μίας ουτοπίας, ατίθαση με έπαρση και τόσο κολλημένη σε μία παλιά εικόνα που διαφημίζει καπνίζοντας ασταμάτητα live -ως καλομαθημένο παιδί της τηλεόρασης- και της AGB. Ήταν ένα πρότυπο στη δουλειά της, την οποία εγκατέλειψε για να υπερασπίζεται σε όλα τα πάνελ της τηλεόρασης εδώ και χρόνια ένα απαρχαιωμένο καθεστώς και από την καλύτερη anchor woman ever που πλέον αγορεύει στα μεσημεριανά μας. Και σαν την Ελλάδα μας που είναι η απολύτως ωραιότερη χώρα στον κόσμο και αντί να κοιτάξει να εκμεταλλευτεί τις φυσικές της χάρες και τους θησαυρούς και να προσελκύσει όλον τον κόσμο να έρθει να βρει τη χαρά της ζωής και να επενδύσει, αποκόβεται ασχολούμενη εμμονικά με νεοναζί και λαθρομετανάστες σαν να είμαστε ένας άσχημος τόπος που δεν έχει τίποτα να παράγει και έχει καταντήσει να εισάγει ακόμα και σκόρδο από το εξωτερικό ενώ αποχαυνώνεται με τα τούρκικα σίριαλ των βλαχομπαρόκ σπιτιών και των μουσουλμανοπαρθένων καλλονών που κυνηγάνε πλούσιους την ίδια στιγμή που η εδώ και χρόνια οπισθοδρομική γειτονική Τουρκία μας ξεπερνάει στα πάντα -ακόμα και στον τουρισμό με συγκλονιστικές μαρίνες, ξενοδοχεία, καλές τιμές και μία Turkish Airlines που θα φέρνει πλέον και τους Έλληνες της Αυστραλίας εδώ διαμέσου Κωνσταντινούπολης.

Ένα πανέξυπνο μάνατζερ χρειαζόμαστε! Όχι αυτούς τους άσχετους που μας έχουν φλομώσει στα ψέματα. Όσοι ψάχνουν τα αίτια φαινομένων όπως αυτό της Χρυσής Αυγής δεν έχουν παρά να ψάξουν στον αυτοκαταστροφικό μας χαρακτήρα και στην ευρύτερη λαϊκιστική προσπάθεια των ΜΜΕ να κάνουν πλύση εγκεφάλου και να επιβάλουν καταστάσεις και απόψεις που ενίοτε εκνευρίζουν. Όταν έχεις άκρα αριστερά θα πρέπει να δεχτείς και την άκρα δεξιά. Όταν έχεις παραλύσεις του κράτους από το ΠΑΜΕ και απεργίες που βασανίζουν τον απλό κόσμο και μόνο θα περιμένεις αντεπίθεση. Όταν δεν υπάρχει αστυνόμευση θα επέλθει αναρχία. Τα άκρα ωθούν σε άκρα. Και στο επίπεδο στο οποίο έχουμε φτάσει, οι επαναστάτες του πληκτρολογίου, θα πρέπει να αναμένουμε πως οι τραγελαφικές αυτές σκηνές των πρωινών εκπομπών θα μεταφερθούν σε πολύ σοβαρότερους χώρους από ανθρώπους που έχουμε εκλέξει εμείς οι ίδιοι -γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε πάντα Δημοκρατία και για ό, τι υποφέρουμε και περνάμε και θα περάσουμε δε μας φταίνε ούτε οι Γάλλοι, ούτε οι Γερμανοί, ούτε ο γείτονας αλλά αποκλειστικά και μόνο εμείς.