Η Μενεγάκη στα 44 της είναι μια ερωτευμένη και ανασφαλής γυναίκα

Η Μενεγάκη στα 44 της είναι μια ερωτευμένη και ανασφαλής γυναίκα

Δεν το αποφεύγει όσο star και αν είναι

Το ότι η Μενεγάκη ήταν και είναι μια από τις ομορφότερες ελληνίδες και μπροστά και πίσω από το γυαλί, δεν περιμένατε εμένα να σας το πω, αλλά τέλος πάντων, ως ένας άνθρωπος που την έχω δει και άβαφη και αμακιγιάριστη και ξενυχτισμένη, μπορώ να το πιστοποιήσω. Είναι όμορφη σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις. Και είναι και πολύ sexy και μάλιστα το ξέρει και ή ίδια.

Διάβαζα πρόσφατα ότι η Ελένη εμφανίστηκε στην εκπομπή πολύ φρέσκια, πολύ νεανική, με σχεδόν ατσαλάκωτη επιδερμίδα. Από τις φωτογραφίες που ή ίδια ενέβασε στο twitter και από τα ελάχιστα πλάνα που κατάφερα και είδα, μάλλον έχουν δίκαιο. Το έτσι και αλλιώς ωραίο της πρόσωπο είναι πιο «παγωμένο» και ανέκφραστο από ότι συνήθως. Και αυτό που ίσως αξίζει να συζητηθεί –και όταν λέμε να συζητηθεί εννοώ να έχεις κάτι να πεις με τους συναδέλφους σου στο 5άλεπτο διάλειμμα για τσιγάρο στο κλιμακοστάσιο- δεν είναι η περιποίηση που ίσως δέχτηκε η παρουσιάστρια, αλλά γιατί αποφάσισε να το κάνει τώρα, εκείνη, που ποτέ δεν θέλησε δραστικές παρεμβάσεις και μάλιστα ορατές απ' όλους.

Και μετά το μποτέ, η Ελένη ξεκίνησε γενικότερο σέρβις και στο στόχαστρο μπήκαν άλλου είδους επιδιορθώσεις. Ξεκίνησε δίαιτα, αλλά το απίστευτο όλων είναι ότι ξεκίνησε γυμναστική. Όπως η ίδια παραδέχτηκε, άρχισε να κάνει Pilates, πράγμα πρωτοφανές για τις μέχρι σήμερα συνήθειες της.
Να λοιπόν που ήρθε η ώρα η Ελένη να χρειαστεί την ανάγκη ειδικών, αισθητικών, διατροφολόγων και πιθανότατα και άλλων ειδικοτήτων.

Μήπως όλα αυτά γίνονται για χάρη της τηλεθέασης, για να δείχνει φρέσκια, νέα και όμορφη στους τηλεθεατές της; Πιθανότατα και μεταξύ μας είναι και λογικό. Η Ελένη είναι μια γυναίκα που εμφανίζεται 120 ώρες το μήνα στις τηλεοράσεις μας, μπαίνει στα σπίτια μας και είναι ίσως το πιο αναγνωρίσιμο τηλεοπτικό πρόσωπο της εποχής μας. Κανείς δεν θέλει τα πρόσωπα που γνωρίσαμε νέα και όμορφα να αλλάζουν μέρα με τη μέρα, να μεγαλώνουν. Οποιαδήποτε αλλαγή, μας θυμίζει κυρίως ότι αλλάζουμε και εμείς.

Όμως εγώ, δεν πιστεύω ότι η Ελένη τα κάνει όλα αυτά, μόνο και μόνο για να συντηρήσει την ωραία τηλεοπτική της εικόνα. Όταν μια γυναίκα, ακόμη και αν είναι διάσημη τηλεπαρουσιάστρια, κάνει δίαιτα, κάνει γυμναστική και προσέχει τις ρυτίδες της, ένα πράγμα συμβαίνει: Είναι ερωτευμένη.

Η super διάσημη Ελένη, η star Ελένη, στα 44 της δεν είναι κάτι παραπάνω από μια ερωτευμένη και ανασφαλή γυναίκα. Δεν έχει σημασία πόσο γνωστή, δημοφιλής και αγαπητή είσαι, όταν είσαι ερωτευμένη κάνεις τα ίδια πράγματα που κάνουν όλες οι γυναίκες . Φοράς κοσμήματα στο λαιμό σου με τα αρχικά του καλού σου, διαβάζεις το ζώδιο του, αγαπάς τις συνήθειες του, ακόμη και αν αυτές είναι οι αγροκαλλιέργειες και πρέπει να αφήσεις το πολύ ροζ πίσω σου.

Δεν χρειάζεται όμως γιατί όπως έλεγε και ο Yves Saint Laurent όσο ζούσε: «Το ωραίο make up για μια γυναίκα, είναι το πάθος της» και η Ελένη έχει αρκετό.