Θα πρέπει να ντρέπεται ο Πέτρος Κωστόπουλος που παρουσιάζει το πρωινό;

Θα πρέπει να ντρέπεται ο Πέτρος Κωστόπουλος που παρουσιάζει το πρωινό;

Ναι σύμφωνα με την Τατιάνα

Από πού κι ως πού προέκυψε ένα τέτοιο ερώτημα; Φρόντισε η Τατιάνα Στεφανίδου γι αυτό, η οποία για να είμαστε ειλικρινής είχε το θάρρος και είπε δημόσια τη γνώμη της γνωρίζοντας ότι αυτή η δήλωσή της δεν πρόκειται να παραπέσει κάπου, αλλά προφανώς θα αναπαραχθεί, όπως και συνέβη.

Σε περίπτωση που δεν έχετε πάρει είδηση για τι πράγμα μιλάμε, θα σας εξηγήσουμε γρήγορα τι έγινε στον τηλεοπτικό μικρόκοσμο. Η Τατιάνα ήταν καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη και σε ερώτηση αν θα έβλεπε ποτέ τον Νίκο Ευαγγελάτο σε πρωινό πρόγραμμα ενός καναλιού, εκείνη απάντησε ότι θα το θεωρούσε ντροπιαστικό να παρουσιάζει ο άντρας της ζώδια και μαγειρικές, αφήνοντας αιχμές για τον Πέτρο Κωστόπουλο και λιγότερο για τον Γιώργο Λιάγκα μια και ο Λιάγκας βρίσκεται πολλά χρόνια σε αυτή τη θέση.

Σωστό ή λάθος δεν έχει σημασία, είναι δικαίωμά της να λέει και να πιστεύει ό,τι θέλει. Αυτό το γνωστό παλιό ρητό ότι «καμία δουλειά δεν είναι ντροπή» προφανώς δεν ισχύει για την Τατιάνα ή ακόμη χειρότερα ισχύει για τους υπόλοιπους αλλά όχι για μας και το σπίτι μας. Η Τατιάνα θαυμάζει υπερβολικά τον Νίκο και δεν θα ήθελε να τον δει να μεταφέρεται στην πρωινή ζώνη σε εκπομπή για νοικοκυρές.

Η ντροπή είναι ένα δυσάρεστο και απειλητικό συναίσθημα που μπορεί να σε φέρει στα όρια της κατάθλιψης. Ο καθένας μετράει την αξιοπρέπεια του σύμφωνα με τα δικά του στάνταρς και τις δικές του αξίες. Για την Τατιάνα είναι ντροπή να λες τα ζώδια και τις μαγειρικές. Καμιά αντίρρηση, όμως λένε ότι «η πείνα είναι πιο δυνατή απ την ντροπή». Όλοι κάπου πρέπει να δουλέψουν και κάποιος πρέπει να κάνει αυτή τη ντροπιαστική δουλειά Τατιάνα, εκτός και αν δεν πρέπει να κάνουν τα πρωινά δημοσιογράφοι.

Η αξιοπρέπεια του καθενός είναι πολύ προσωπική υπόθεση για να μπορεί εύκολα ο καθένας να τη σχολιάζει να την αναλύσει και να την προβάλλει στη δική του ζωή. Ό,τι δεν αρέσει σε μας δεν είναι μέτρο σύγκρισης, ούτε κανόνας. Αυτό ειδικά θα έπρεπε να το ξέρει καλύτερα απ' όλους η Τατιάνα.