Γιατί ο Μάκης Παντζόπουλος δεν αντέχει άλλο τη δημοσιότητα;

Γιατί ο Μάκης Παντζόπουλος  δεν αντέχει άλλο τη δημοσιότητα;

Και γιατί απειλεί με μηνύσεις;

Είναι αλήθεια ότι έχουν περάσει αρκετές μέρες από το εξώδικο που έστειλε ο Μάκης Παντζόπουλος σε κάποια εβδομαδιαία περιοδικά και σε έναν φωτογράφο παπαράτσι, αλλά ό χρόνος δεν αποδυναμώνει μια είδηση, ίσα ίσα που δίνει την απόσταση που χρειάζεται κάποιος για να το δει ψύχραιμα και όχι εν θερμώ. Και όταν λέω κάποιος, εννοώ κυρίως τον εαυτό μου.

Μόλις διάβασα το εξώδικο που έστειλε ο Μάκης και που έλεγε ότι αναγκάζεται και κυκλοφορεί με καλυμμένο το πρόσωπο μέσα στο ξενοδοχείο του στα Άχλα και ότι αισθάνεται σαν φυλακισμένος μέσα στο ίδιο του το σπίτι, σκέφτηκα "πώς τολμάει. Ποιος είναι ο Μάκης Παντζόπουλος που ενοχλείται τόσο από τους φωτογράφους που απειλεί με μηνύσεις";

Προφανώς επειδή ως δημοσιογράφος ανήκω στο απέναντι στρατόπεδο, σε 'κείνο των περιοδικών και των φωτογράφων αντέδρασα με θυμό και με τη γνωστή δημοσιογραφική υπεροψία που μας διακρίνει όμως λένε πώς αν βάλεις τον εαυτό στη θέση του άλλου δεν θα μπορέσεις ποτέ να δεις με ψυχραιμία μια κατάσταση.
Και η πραγματικότητα είναι μία. Δεν έχει περάσει ούτε μια εβδομάδα από τη μέρα που ο Μάκης καταχωρήθηκε ως η επίσημη σχέση της Ελένης Μενεγάκη, που να μην είναι σε κάποιο εξώφυλλο περιοδικού ή μάλλον περιοδικών, τουλάχιστον τριών τεσσάρων.

Κάθε βδομάδα υπάρχει και μια φωτογραφία του να βγαίνει από μια πόρτα, να κρατάει μια σακούλα με ψώνια, να ακολουθεί την Ελένη κ.λ.π Δεν είναι εύκολο πράγμα να βλέπεις συνέχεια τον εαυτό σου κρεμασμένο στα περίπτερα. Όσο και αν ικανοποιήθηκε η ματαιοδοξία του στην αρχή, από ένα σημείο και μετά μοιάζει σαν καταναγκαστικό έργο και με τη λεζάντα φυσικά «Ο σύντροφος της Ελένης». Μόνο κύριο Μενεγάκη δεν τον έχουν φωνάξει ακόμη αν και νομίζω κάτι κυρίες μεγαλύτερης ηλικίας κάπως έτσι τον έχουν καταχωρήσει στη μνήμη τους.

Με αυτό λοιπόν το σκεπτικό, φυσικά και έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται και να επιζητά λίγη ηρεμία και ησυχία. Όλοι έχουν δικαίωμα σε αυτό και ειδικά αυτός που βγαίνει με την πιο προβεβλημένη γυναίκα στην Ελλάδα.

Τώρα κάποιος θα λέει από μέσα του: «Δεν ήξερε που έμπλεκε»; Ε όχι δεν ήξερε ή τουλάχιστον δεν φανταζόταν το μέγεθος της έκθεσης που τον περίμενε. Αλλά ακόμη και να ήξερε τι θα έλεγε; «Δεν μπορούμε να είμαστε μαζί γιατί δεν αντέχω να με κυνηγούν οι παπαράτσι»; Όταν ερωτεύεσαι έναν άνθρωπο παίρνεις πακέτο και ό,τι τον συνοδεύει. Τα κουσούρια του, τα καλά του, τα στραβά του, τη φήμη του στη προκειμένη περίπτωση.

Έχει δίκαιο λοιπόν ο Μάκης που δυσανασχετεί και γκρινιάζει πώς αισθάνεται εγκλωβισμένος, τουλάχιστον εγώ έτσι πιστεύω, δεν συμφωνώ όμως με τα εξώδικά , με τις μηνύσεις και τις απειλές.
Δεν μπορείς να απαιτείς να σε αγνοήσουν οι παπαράτσι όταν είσαι ο σύντροφος της διασημότερης ελληνίδας. Μπορείς να θυμώσεις να γκρινιάξεις, αλλά θα το καταπιείς και προσπαθείς να μην σ' ενοχλεί. Δεν μπορείς να φωνάζεις να σε αφήσουν ήσυχο. Απλά δεν μπορείς!
Μπορείς να το εύχεσαι βέβαια, αλλά ξέρεις τι λένε για τις ευχές... καμία φορά πραγματοποιούνται!