Η αδιακρισία του Γιώργου Λιάγκα και της παρέας του!

Η αδιακρισία του Γιώργου Λιάγκα και της παρέας του!

Τόσα σχόλια για έναν πισινό;

Δυστυχώς δεν θα είναι πρώτη φορά που μια πρωινή εκπομπή, που υποτίθεται ότι είναι ψυχαγωγική και αισιόδοξη, μετατρέπεται σε σκυλοκαβγά, όπου ένας μιλάει, κάποιος άλλος φωνάζει για να ακουστεί και κάποιος τρίτος γελάει δυνατά και όλα αυτά με φόντο τον πισινό μιας διάσημης τραγουδίστριας.

Πολλές εκπομπές διεκδικούν αυτό το πανηγύρι, αλλά αξεπέραστοι και μάστορες είναι ο Γιώργος Λιάγκας και η χαριτωμένη άκομψη παρέα του. Θα ήθελα να πω ότι η Φαίη εξαιρείται, αλλά αυτή την κοροϊδία δεν την πιστεύει άνθρωπος πλέον. Δηλαδή το γεγονός ότι σκύβει το κεφάλι, τάχα μου εγώ δεν συμφωνώ με όσα λέτε, αλλά πείτε εσείς και εγώ θα κάνω την καλή, δεν πείθει κανέναν.

Αυτή τη φορά η παρέα άνοιξε το συγκεκριμένο θέμα προλογίζοντας με πολύ γλαφυρό τρόπο τον πισινό της Δέσποινας από κάτι παπαράτσι φωτογραφίες στις οποίες κάνει μπάνιο. Ομολογουμένως το μαγιό είναι αρκετά sexy και τολμηρό, αλλά στο κάτω-κάτω δεν θα μετράει το μήκος σύμφωνα με το γούστο του Λιάγκα και της Σταμάτη. Δικός της είναι ο πισινός και όπως θέλει τον δείχνει, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει να τον δει σε πανελλαδικό δίκτυο και μάλιστα να ακούει σχόλια για την ποιότητα, το μέγεθος, το σφρίγος του πισινού της και με μουσική υπόκρουση το πω-πω-πω-πω της Γωγώς Τσαμπά.

Η Δέσποινα δεν έκανε φωτογράφηση για να υποστεί τα σχόλια και τις κριτικές. Παπαράτσι ήταν οι φωνογραφίες, όπως εκείνες που δημοσιεύονται κάθε καλοκαίρι από τον Αστέρα με τον Λιάγκα με μαγιό και με την κοιλιά του άψογα ρετουσαρισμένη φυσικά. Είναι κομψό να αρχίζουν κάποιοι να σχολιάζουν τα πιτόγυρα και τις γαρδούμπες που έχει περιδρομιάσει; Να γελάνε με τις δίπλες και με μουσική υπόκρουση το «τας κεμπάπ γαρδούμπα» του τραγουδιστή της Αννίτας Πάνια; Όχι, φυσικά και δεν είναι ούτε κομψό ούτε ωραίο. Εδώ κάποιοι τόλμησαν να σχολιάσουν το γεγονός ότι του έκανε περιφέρεια και τον πάχαινε το λευκό σακάκι που φόρεσε στο "The Voice" και έπεσε να τους φάει ο Λιάγκας.

Αυτό το πρωινό παρεάκι πολλές φορές έχει ξεπεράσει τα όρια και έχει μπερδέψει τα σύνορα της αδιακρισίας και της τηλεοπτική ευσυνειδησία, αλλά δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο. Ό,τι μπορεί και όπως ξέρει ο καθένας, έτσι και πράττει. Γι αυτό και τους ταιριάζουν αυτές οι κουβέντες του κ@λου.