Κοκκίνου & Μπόγρης: Μαζί πέρα από κάθε προσδοκία

Κοκκίνου & Μπόγρης: Μαζί πέρα από κάθε προσδοκία

Και σε πείσμα όλων

Είπαμε, γράψαμε, σχολιάσαμε, κράξαμε και χαμογελάσαμε ειρωνικά. «Σιγά μην μείνει το τεκνό με την Κοκκίνου», «Ελα μωρέ τώρα με τέτοια διαφορά ηλικίας πόσο καιρό θα είναι μαζί», «θα την βαρεθεί», «θα τον βαρεθεί», «άντε καλέ, έτσι για λίγο είναι μαζί για να την πει στον πρώην άντρα της και θα τελειώσει», «οι γονείς του είναι έξαλλοι με την Κοκκίνου, το έμαθες;» είπαμε ο ένας τον άλλον και μερικοί το γράψαμε κι όλας.

Από τότε όμως πέρασαν τρία ολόκληρα χρόνια. Η Έλλη Κοκκίνου στα 40 κάτι της και ο Γιώργος Μπόγρης στα 20 κάτι του είναι ακόμη μαζί, ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι όπως την πρώτη μέρα και ακόμη καλύτερα. Γιατί πια, ούτε κρύβονται από τους φωτογράφους, ούτε από το περιβάλλον τους και μπορούν να αγκαλιάζονται και να πιάνει ο ένας σφιχτά το χέρι του άλλου, παντού. Τώρα πια η Ελλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης, έχουν κάθε δικαίωμα να χαμογελάνε εκείνοι ειρωνικά. Αν τους νοιάζει...

Υ.Γ Η «Lady D -προστάτιδα των διασήμων» έρχεται να καλύψει το κενό της Queen B για το φετινό καλοκαίρι αναζητώντας την θετική πλευρά των celebrities και πιστεύοντας ακράδαντα ότι οι stars are just like us.