Tι μάθαμε από τις φωτογραφίες της Μενεγάκη από την Άνδρο

Tι μάθαμε από τις φωτογραφίες της Μενεγάκη από την Άνδρο

Τα συμπεράσματά μας!

Πολλά συμπεράσματα βγήκαν από τις φωτογραφίες που ποστάρει τις τελευταίες μέρες η Ελένη Μενεγάκη από τα Άχλα της Άνδρου όπου βρίσκεται πλέον και αναμένεται να ξεκαλοκαιριάσει:

1. Το αντρικό μπικίνι έχει ξαναγυρίσει στη μόδα και στην Άνδρο τιμούν τα γενικώς λεγόμενα «speedo» μαγιό αφού από τους 7 άντρες της παρέας στην «οικογενειακή φωτογραφία» που είδαμε οι δυο τουλάχιστον φορούσαν το συγκεκριμένο μοντέλο.

2. Δεν είναι η Ελένη Μενεγάκη που κάνει όλες τις δουλειές του ξενοδοχείου, αφού στη φωτογραφία διακρίναμε τουλάχιστον 3 μέλη του προσωπικού

3. Είναι σαφές ότι η ζωή στην Άνδρο είναι γεμάτη ταλαιπωρία αφού κάποιος κουβάλησε στην παραλία ξύλα για τη φωτιά, καφάσια με τρόφιμα, σακούλες, τάπερ, παλέτες και εμαγιέ ταψιά.

4. Η Ελένη Μενεγάκη είναι η «κυρά» του ξενοδοχείου γι αυτό και πολύ στοργικά, αλλά και στρατηγικά έχει καθίσει στο κέντρο της φωτογραφίας, ενώ ο Παντζόπουλος αν το παρατηρήσετε βρίσκεται στην άκρη.

5. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την παρέα είναι η ηλίαση, αφού στην παραλία εκτός που δεν υπάρχουν ξαπλώστρες, δεν υπάρχουν ούτε ομπρέλες, γι αυτό και κάποιος κουβαλάει τέντες και σκηνές στήνοντας ένα σκηνικό, όπως αυτό που στήθηκε για τις πρωταγωνίστριες του "Sex And The City" στην έρημο.

6. Η Ελένη Μενεγάκη έχει μαζί της τουλάχιστον 3 διαφορετικά ζευγάρια γυαλιά ηλίου και περισσότερα από 7 μαγιό. Ο Μάκης έχει μόνο ένα. Πλύνε- βάλε.