Η Ελένη Μενεγάκη δημιούργησε μόδα στα social media

Η Ελένη Μενεγάκη δημιούργησε μόδα στα social media

Η Ελένη έκανε μόδα

Αυτό είναι το καινούργιο τρεντ σε όλες τις παραλίες της Ελλάδας από τη Μύκονο μέχρι τη Γαύδο και από τις παραλίες της Πρέβεζας μέχρι τα Φαλάσαρνα: Να παίξουμε τη Μενεγάκη, όπως παλιά παίζαμε την Αλίκη, την Ραφαέλα Καρά ή τη Barbie.

Βάζουμε το μπικίνι μας, βάζουμε το καπελάκι μας, ξαπλώνουμε στην πετσέτα μας- όχι ξαπλώστρα γιατί δεν έχει ούτε στα Άχλα- και διαβάζουμε ή παίζουμε με το iPad μας ή απλώς χαμογελάμε στο φακό του κινητού μας. Μετά κοιτάμε τις φωτογραφίες μας, διαλέγουμε την καλύτερη και την ανεβάζουμε στο instagram, το twitter, το facebook ή ο,τι στο καλό έχουμε η κάθε μια, προσπαθώντας να μαζέψουμε όσα πιο πολλά like μπορούμε μπας και ζήσουμε κι εμείς το celebrity instamoment μας.

Το «έλα να κάνουμε τη Μενεγάκη» το πάθανε το σαββατοκύριακο και άλλες δύο διάσημες ελληνίδες, η Έλλη Κοκκίνου και η Σίσσυ Χρηστίδου που πόζαραν η μια στο κινητό της άλλης και τούμπαλιν βομβαρδίζοντας τα social media με τις sexy φωτογραφίες τους με μπικίνι από το ξενοδοχείο που κάνουν διακοπές. Έτσι γίνεται με τα τρεντ, κολλάνε όλοι. Και από την άλλη μεριά αυτό είναι που δηλώνει και την κανονικότητα των δυο γυναικών, Χρηστίδου και Κοκκίνου. Έχουν κι αυτές ανάγκη αυτό που έχουμε όλες μας: τα likes. Δεν είναι κακό, ίσα-ίσα που μας κάνει να νιώθουμε και φιλενάδες.