Πανικός στην τηλεόραση! Όλοι εναντίον όλων!

Πανικός στην τηλεόραση! Όλοι εναντίον όλων!

Αλλάζει κάτι ή μήπως όχι;

Δεν θα είναι στο Mega ο Αρναούτογλου; Ε, δεν πειράζει θα είναι στον ANT1. Δεν θα είναι ο Μουτσινάς και η Ηλιάκη στον Alpha; Ε, και τι έγινε; Θα είναι στο Mega. Δεν θα είναι ο Λιάγκας και η Σκορδά στο Mega; Καλά μωρέ, θα είναι στον ANT1 κι αυτοί. Δεν θα είναι η Ναταλία Γερμανού μαζί με την Σπυροπούλου στον Alpha; Ε εντάξει, θα είναι χώρια, η πρώτη στον ANT1 τα βράδια και η δεύτερη στον Alpha τα πρωινά.

Οι παρουσιαστές έπαιξαν τις μουσικές καρέκλες και μέχρι στιγμής δείχνουν να βρίσκουν όλοι κάπου να καθίσουν. Απλώς δηλαδή άλλαξαν καρέκλες γιατί κατά τα άλλα, δεν βλέπω διαφορά. Τα ίδια πρόσωπα, τα ίδια κόνσεπτ με άλλο σηματάκι καναλιού.

Θα μου πεις δεν είναι ανανέωση; Βέβαια είναι. Αλλά είναι ανανέωση που κρατάει μια εβδομάδα. Εδώ αν θυμάστε είχαμε συνηθίσει το σήμα του Alter δίπλα στο πρόσωπο του Χατζηνικολάου κάποτε ενώ μια ολόκληρη δεκαπεντεατία τον βλέπαμε στον Mega. Και τι έγινε; Θα τον συνηθίσουμε τώρα και με το σηματάκι του Star. Και η Σκορδά αντί να ακούει τα άστρα από την Παγιατάκη θα τα ακούει από την Πατέρα. Και τα φαγητά του Άκη θα τα δοκιμάζει αντί για τη Φαίη, μια άλλη παρουσιάστρια που δια της ατόπου δεν θα είναι η Ναταλία Γερμανού. Α μπορεί να είναι αυτό το κορίτσι που βγαίνει στον Alpha τώρα στους Πέδες, ή η Μαρία Ηλιάκη. Ξανθιά η μία, ξανθιά και η άλλη.

Κι ενώ όλα αυτά θα μπορούσαν ιδανικά να σημαίνουν ανάκαμψη της τηλεόρασης, να σημαίνουν ότι κάτι κινείται, ότι κάτι πάει να γίνει, ότι δεν θα είναι γεμάτη η τηλεόραση του 2014 επαναλήψεις, τούρκικα και pretty bra, στην πραγματικότητα σημαίνει ότι δεν κινείται απολύτως τίποτα. Απλώς εκεί που κοιμάσαι, αλλάζεις πλευρό.