Δήμητρα Ματσούκα: Καρδιά αγκινάρα;

Δήμητρα Ματσούκα: Καρδιά αγκινάρα;

Η ενδιαφέρουσα προσωπική ζωή της ηθοποιού

Τα έχει με τον Φιξ ακόμη; Μήπως τα ξανάφτιαξε με τον Βαλάτο; Είναι αλήθεια ότι τελευταία κάνει στενή παρέα με έναν σκηνοθέτη ή παραγωγό; θα σας γελάσω. Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι η Δήμητρα Ματσούκα είναι η μοναδική celebrity που φαίνεται να έχει ενδιαφέρουσα προσωπική ζωή. Αν εξαιρέσεις τον φετινό χωρισμό της Δούκισσας Νομικού με τον Χρήστο Χολίδη και τον ψεύτικο- απ ότι φαίνεται- χωρισμό της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, το δελτίο κουτσομπολιού και προσωπικών δεδομένων δεν έχει τίποτα απολύτως άξιο σχολιασμού.

Τα ζευγάρια που ξέρουμε γιορτάζουν ευτυχισμένα τις επετείους των γάμων τους που έγιναν τα προηγούμενα καλοκαίρια, η Κατερίνα Καινούργιου που τόσο έχει απασχολήσει η προσωπική της ζωή περνάει το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής της και τίποτα μα τίποτα δεν φαίνεται ικανό να ταράξει την καλοκαιρινή ραστώνη. Εκτός – επαναλαμβάνω- από τη Δήμητρα Ματσούκα. Την περασμένη εβδομάδα η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε σε δύο εξώφυλλα σχεδόν ταυτόχρονα. Στο ένα ήταν ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της γόνου Γιάννη Φιξ. ενώ το άλλο έλεγε ότι μάλλον βγαίνει μ έναν άνθρωπο του θεάτρου. Εν τω μεταξύ στην περίπτωση της Ματσούκα δεν υπάρχει και στατιστική μελέτη που να μας βοηθάει να καταλάβουμε ποια από τις δυο εκδοχές είναι πιο πιθανή.

Για ένα κορίτσι που τα έφτιαξε με έναν μισθοσυντήρητο δημοσιογράφο, μόλις χώρισε με τον πάμπλουτο επιχειρηματία και που πηγαίνει για σούσι στην Ψαρού αλλά τρώει και σουβλάκια στα όρθια στο Γκάζι δεν μπορείς να καταλήξεις εύκολα σε κανένα συμπέρασμα. Μπορεί να είναι με τον έναν ή μπορεί να είναι και με τον άλλον. Εκτός κι αν είναι με έναν τρίτο. Καλό καλοκαίρι Δήμητρα Ματσούκα. Σε ζηλεύουμε!!!