Τι κοινό έχουν η Μελέτη, η Πατέρα, η Χρηστίδου και η Μπαρμπαρίγου;

Τι κοινό έχουν η Μελέτη, η Πατέρα, η Χρηστίδου και η Μπαρμπαρίγου;

H Lady D σχολιάζει την απουσία της παρθενογένεσης στην ελληνική τηλεόραση!

Ξέρει τόσες γλώσσες, έχει τόσο πρωτότυπες ιδέες τηλεοπτικά, αλλά φέτος το καλοκαίρι φαίνεται ότι την απασχόλησαν τόσο πολύ τα μαλλιά της (να βάλει εξτενσιονς ή να μη βάλει, να κάνει ανταύγειες ή να μην κάνει) που δεν πρόλαβε να ασχοληθεί καθόλου με το τρέιλερ της εκπομπής της.

Έτσι ενώ τα προηγούμενα χρόνια η Ελεωνόρα Μελέτη μας είχε συνηθίσει σε ευφάνταστα και πρωτότυπα τρέιλερ, φέτος απλώς επανέλαβε κάτι που έχουν κάνει πριν απ αυτήν η Χρηστίδου, η Μπαρμπαρίγου, ο Παπαδάκης και η Λίτσα Πατέρα στο τρέιλερ του πρωινού πριν από δύο χρόνια. Να τρέχει στο στίβο για να διαφημίσει την εκπομπή της. Η μόνη διαφορά είναι ότι οι άλλοι τρέχανε όλοι μαζί σε σκυταλοδρομία, ενώ ο αγώνας της Μελέτη είναι μοναχικός. Κι όσο να' ναι ,έχει πολύ καλύτερους κοιλιακούς από τους παρουσιαστές του πρωινού ANT1 (αν θυμάστε) και είναι φανερό ότι ξέρει να τρέχει και να γυμνάζεται.

Ελπίζουμε το concept του στίβου να φέρει στη Μελέτη και μεγαλύτερο γούρι στην εκπομπή της από ότι έφερε στο Πρωινό που όλοι θέλουν να ξεχάσουν.

Διαβάστε επίσης:

Μήπως αντί για «Μες στην καλή χαρά» να το πουν «Μες στα νεύρα»;

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν έχει κάνει καμία πλαστική επέμβαση