Πόσο star είναι η Πόπη Τσαπανίδου;

Πόσο star είναι η Πόπη Τσαπανίδου;

Η Πόπη δημιούργησε σχολή!

 

Καμιά φορά η τηλεόραση κάνει και εξαιρέσεις. Σ' έναν γυάλινο κόσμο γεμάτο από ξανθά εξτένσιος, ψεύτικα στήθη και φωτογραφίες με μπικίνι στο twitter και στο instagram καμιά φορά, μια φορά στα 10 χρόνια δηλαδή, βγαίνει και μια καστανή που έχει διαβάσει και κάτι άλλο εκτός από Κοέλιο για να κάνει τη διαφορά.

Η Πόπη Τσαπανίδου με κάθε αλλαγή καναλιού κερδίζει ακόμη περισσότερους πόντους στην αυτοπεποίθηση της και αυτό αποδεικνύεται καλό για την εκπομπή της. Έχει αποκτήσει δικό της στυλ με τα στενά φορέματα και τα μποτάκια, με τα σχεδόν αχτένιστα φυσικά μαλλιά της, με το σχεδόν άβαφο πρόσωπο της και την αυθάδεια με την οποία αντιμετωπίζει τους πολιτικούς καλεσμένους της και έχει γίνει πραγματικά η παρουσιάστρια της διπλανής πόρτας, αυτή που θα κάνει στον καλεσμένο την ερώτηση που θέλεις να κάνεις κι εσύ και θα σχολιάσει αυτό ακριβώς που θα σχολίαζες κι εσύ.

Θα μου πεις, γιατί τότε δεν κάνει 30 και 40 τοις εκατό τηλεθέαση όπως κάνουν οι άλλοι παρουσιαστές της πρωινής ενημέρωσης; Η απάντηση είναι προφανής και την ξέρετε κι εσείς...

Και υπάρχει και κάτι ακόμη που αποδεικνύει το star quality της Πόπης Τσαπανίδου. Είναι το γεγονός ότι δημιούργησε σχολή και αυτή τη στιγμή στον ΣΚΑΙ ένα άλλο ενημερωμένο όμορφο κορίτσι με καστανά μαλλιά που δεν έχει κλείσει ακόμη τα 30 η Άννα Μπουσδούκου συνεχίζει με επιτυχία αυτό που έκανε η Πόπη. Και αυτό δεν είναι καλό για εκείνη μόνο, είναι καλό για την τηλεόραση.