Μενεγάκη-Κωστόπουλος. Προσπάθειες επανασύνδεσης;

Μενεγάκη-Κωστόπουλος. Προσπάθειες επανασύνδεσης;

Οι πρώην κολλητοί που ψυχράθηκαν, προσπαθούν να τα ξαναβρούν!

Είναι κοινό μυστικό ότι η παρουσιάστρια του Αlpha και ο παρουσιαστής του Mega πια και κουμπάρος της, έχουν να μιλήσουν πάνω από τέσσερα χρόνια. Αιτία ήταν όπως είναι γνωστό, η απόφαση της Ελένης να χωρίσει με τον Γιάννη Λάτσιο και να προχωρήσει τη σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η Μενεγάκη θεώρησε ότι η στάση των Κωστόπουλου-Μπαλατσινού εκείνη την περίοδο ήταν "εχθρική" απέναντι της και ιδιαίτερα φιλική απέναντι στον Γιάννη Λάτσιο και τους έκοψε την καλημέρα, ειδικά μετά το εξώφυλλο του περιοδικού ΟΚ που την έδειχνε για πρώτη φορά να κρατάει το χέρι του αγαπημένου της σε μια απομονωμένη ταβέρνα. Βέβαια ήταν τόσο έντονα τα γεγονότα εκείνης της περιόδου για τη Μενεγάκη, που λογικό θα ήταν να αντιδράσει έντονα κι εκείνη και ίσως απόλυτα.

Από τότε τα χρόνια πέρασαν, η σχέση της με τον Μάκη ισχυροποιήθηκε, αλλά με τους κουμπάρους της και πρώην κολλητούς της, που μάλιστα τη σύστησαν με τον Μάκη εκείνο το καλοκαίρι στην Άνδρο (χωρίς να ξέρουν βέβαια τι θα επακολουθούσε) παρέμεινε παγωμένη. Όταν ο Κωστόπουλος φαλίρισε η Μενεγάκη μίλησε γι αυτόν στην εκπομπή της και κάποιες φήμες υποστηρίζουν ότι του έστειλε κι ένα γραπτό μήνυμα για να του πει ότι λυπήθηκε πολύ. Αλλά από τότε σιωπή. Σκορπιός η Μενεγάκη δεν ξεχνάει και δεν συγχωρεί εύκολα.

Από την άλλη όμως φαίνεται ότι ο Κωστόπουλος προσπαθεί να φτιάξει γέφυρες. Όλο και πετάει σπόντες για το πόσο την θαυμάζει και τη συμπαθεί, όλο και προσπαθεί να θυμίσει την παλιά φιλία του και τη κουμπαριά του με την Μενεγάκη και στους τηλεθεατές του πρωινού του και σ' εκείνη. Ειδικά τώρα που οι πληγές του διαζυγίου έχουν επουλωθεί, ίσως είναι ευκαιρία να τα ξαναβρούν. Τέτοιες παρεξηγήσεις συμβαίνουν σε πολλές φιλίες μεταξύ ζευγαριών και ο Κωστόπουλος στο κάτω-κάτω αυτή την περίοδο χρειάζεται μόνο "φίλους".