Έχετε δει την Κατερίνα Καραβάτου από κοντά;

Έχετε δει την Κατερίνα Καραβάτου από κοντά;

Δεν θα το πιστεύετε.

Η Κατερίνα Καραβάτου από κοντά και η Κατερίνα Καραβάτου της τηλεόρασης είναι δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα. Το πρώτο, το κανονικό, το αληθινό είναι εκατό φορές καλύτερο. Την είδα τυχαία τις προάλλες σε μια εκδήλωση και δεν πίστευα στα μάτια μου. Φρέσκια, όμορφη, απλή, με καθαρό πρόσωπο, σχεδόν άβαφη και πολύ ωραία ντυμένη, η Κατερίνα Καραβάτου δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα της αγχωμένης παρουσιάστριας που αγωνίζεται να γελάσει δυνατά, να μιλήσει δυνατά ή να βάλει το πιο καυτό μίνι στην εκπομπή της σε έναν άτυπο διαγωνισμό για το ποια είναι η πιο κεντρική παρουσιάστρια του «Μες στην Καλή Χαρά».

Αν την ήξερα ειλικρινά θα την πλησίαζα να της το πω. Να της πω ότι της αξίζει να χαλαρώσει, ότι ό,τι είναι να γίνει. θα γίνει, ότι δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να είναι στην τσίτα και ότι καλή παρουσιάστρια- από καταβολής τηλεόρασης- είναι αυτή που είναι όσο πιο κοντά στον πραγματικό εαυτό της μπορεί. Δεν χρειάζεται να βάφεται με βραδινό μακιγιάζ, δεν χρειάζεται να χτενίζεται λες και θα βγει να τραγουδήσει, δεν χρειάζεται να γελάει λες και δεν φοράει μικρόφωνο.

Είναι πολύ πιο όμορφη άβαφη, αχτένιστη και ήρεμη όπως όταν κάνει βόλτες την κόρη της και όπως όταν κάνει τις περπατητές συνεντεύξεις της. Εκεί δηλαδή που δείχνει τι αξίζει και ποια είναι πραγματικά. Κι επειδή δεν έχω ακούσει από κανέναν να λέει ότι δεν είναι καλό παιδί, της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, καλή επιτυχία.