Πώς φούσκωσε η κοιλίτσα της Φαίης από την Παρασκευή;

Πώς φούσκωσε η κοιλίτσα της Φαίης από την Παρασκευή;

Ένα περίεργο πράγμα. Μέχρι την Παρασκευή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η ίδια η Φαίη Σκορδά, όποιος απλός τηλεθεατής έβλεπε την εκπομπή θα αναρωτιόταν «ποιος πάει και βγάζει αυτές τις φήμες αφού η Σκορδά δεν έχει ίχνος κοιλιάς». Και όντως δηλαδή, έτσι ήταν. Και στενά φορέματα φορούσε, και στενές μπλούζες και κουνιόταν και τα τακούνια τα πήγαινε μια χαρά. Και υποθέτω ότι θα ήταν τριών μηνών ήδη.

Ε λοιπόν την έβλεπα σήμερα και δεν πίστευα στα μάτια μου. Μέσα σε τρεις μέρες μετά την δημόσια ανακοίνωση της ότι είναι έγκυος η Φαίη Σκορδά ναι, έχει κοιλιά εγκύου 3 μηνών! Σαν να ρουφιόταν η καημένη τόσο καιρό και τώρα πια χαλάρωσε και αποφάσισε να το χαρεί. Εν τω μεταξύ τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της έχουν απογειωθεί και δεν νομίζω ότι ο λόγος είναι η Λάουρα Νάργες, ούτε ο Θέμης Γεωργαντάς, ούτε τα κουτσομπολιά της Σάσας Σταμάτη.

Οι τηλεθεατές- όσο κι αν οι έρευνες λένε ότι λόγω της κρίσης και της αυξημένης ανεργίας το πρωινό κοινό έχει αλλάξει- λατρεύουν να βλέπουν τις γυναίκες να εγκυμονούν στην τηλεόραση. Το απέδειξαν με τη Μενεγάκη, με τη Μπακοδήμου, με την πρώτη εγκυμοσύνη της Φαίης ακόμη και με τις παραλίγο εγκυμοσύνες άλλων παρουσιαστριών. Πόσο μάλλον όταν το πρόσωπο που εγκυμονεί είναι συμπαθητικό και αγαπητό στο κοινό όπως είναι η Φαίη. Όσο η κοιλιά μεγαλώνει είναι βέβαιο ότι θα μεγαλώνει και η ψαλίδα με τους αντιπάλους του Μέγκα. Μπράβο στη Φαίη γιατί της αξίζει. Και το δεύτερο μωρό που το ήθελε πολύ και η επιτυχία στην δουλειά της. Και μεταξύ μας, είναι από τις πιο σεμνές εγκύους που πέρασαν από την τηλεόραση. Ούτε λιγούρες, ούτε πονάκια δημοσίως.