Γιατί τόση κακία για την Κατερίνα Λάσπα;

Γιατί τόση κακία για την Κατερίνα Λάσπα;

Δεν έχει δικαίωμα να της λείψει η τηλεόραση;

Μια δήλωση έκανε έξω από ένα θέατρο κι έπεσαν να τη φάνε. Την αρχή την έκανε η Σάσα Σταμάτη στο Πρωινό. Δεν της άρεσαν οι δηλώσεις της Σάσας και είπε να τοποθετηθεί. Χθες το βράδυ την αποτελείωσε ο Νίκος Μουτσινάς. Η Κατερίνα Λάσπα σε περίπτωση που δεν ξέρετε, βγήκε μετά από πάρα πολύ καιρό από το σπίτι της για να πάει σε μια πρεμιέρα και δήλωσε ότι «της λείπει η τηλεόραση» και μάλλον «λείπει κι εκείνη από την τηλεόραση».

Τι να κάνουμε; Έτσι νιώθει. Θα την πετυχαίνουν και τίποτα κυρίες στο super market και θα της λένε «μας λείπεις, καλύτερες είναι οι άλλες;», θα της το λένε και οι φίλοι της και πιθανόν ναι, για κάποιους ανθρώπους μπορεί να λείπει από την τηλεόραση μια ξανθιά που δεν είναι χαζή και μιλάει σωστά ελληνικά. Ούτε την ξέρω τη Λάσπα, ούτε τη θαυμάζω, ούτε και σκέφτηκα ποτέ αν μου είναι συμπαθής, αλλά αυτός ο φασισμός της τηλεόρασης, το να μην μπορεί κάποιος να πει κάτι σε μια κάμερα χωρίς να τον εξευτελίσουν την επόμενη μέρα, είναι πια ενοχλητικός. Σχεδόν απάνθρωπος.

Η Λάσπα δεν είναι στην τηλεόραση εδώ και πολλά χρόνια. Δεν κάνει εκπομπή για να την κρίνει κάποιος. Είπε κάτι που ένιωθε και που σκεφτόταν. Ούτε το ψωμί κανενός τρώει, ούτε τη δουλειά κάποιου έχει κλέψει, ούτε και παντρεύτηκε κανέναν πλούσιο που θα την αναδείξει. Σπίτι της κάθεται, με άλλα ασχολείται κι έχει και μια επιθυμία όπως δεκάδες άλλες πρώην παρουσιάστριες που βρίσκονται στα σπίτια τους αυτή τη στιγμή, να ξαναβγεί στην τηλεόραση. Αν λοιπόν ξαναβγεί ποτέ στην τηλεόραση και δεν μας αρέσει η εκπομπή της να πέσουμε να τη φάμε, να την κατασπαράξουμε και να απαιτήσουμε την αποπομπή της. Στα 30 δευτερόλεπτα που βγήκε όμως δεν νομίζω να πρόλαβε να κάνει κάτι τόσο κακό που να δικαιολογεί τόσα πολλά σχόλια. Αυτά γιατί είναι και Άγιες Μέρες που λένε.