Μενεγάκη-Λάτσιος: Άκυρα όλα τα εξώφυλλα

Μενεγάκη-Λάτσιος: Άκυρα όλα τα εξώφυλλα

Από τους μεγάλους έρωτες στα δικαστήρια

Πόσο κρίμα... Να έχεις μια τόσο όμορφη εικόνα και να καταλήγεις σε μια δικαστική αίθουσα να μιλάς για όλα αυτά τα θέματα για τα οποία ποτέ δεν θα μιλούσες σε κανένα περιοδικό και ποτέ δεν θα συζητούσες ούτε με τους κολλητούς σου.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος έφτασαν το γάμο τους στα δικαστήρια διεκδικώντας κομμάτια από την περιουσία που έφτιαξαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Όποιος ξέρει τα πρόσωπα ξέρει και ποιος έχει δίκιο. Ποιος δηλαδή δικαιούται να διεκδικεί και ποιος είναι αυτός που αρνείται να μοιραστεί με δίκαιο τρόπο ή εν πάση περιπτώσει ό,τι είναι αυτό που συμβαίνει ανάμεσα τους. Προφανώς και το ίδιο το δικαστήριο που καλείται να αποφασίσει τι θα γίνει θα καταλάβει μέσα από τις καταθέσεις και τους μάρτυρες τι ακριβώς συνέβαινε σ αυτό το γάμο που κατά τα άλλα τον ζούσαν παράλληλα με τους πρωταγωνιστές τους και οι αναγνώστες των εβδομαδιαίων περιοδικών.

Μόνο που από το «Λάτσιος-Μενεγάκη, οι μαγευτικές διακοπές τους» ή «Λάτσιος-Μενεγάκη, πιο ερωτευμένοι από ποτέ» ή ακόμη «Λάτσιος-Μενεγάκη, είναι αχώριστοι» φτάσαμε σχετικά γρήγορα στο «Λάτσιος-Μενεγάκη, στο δικαστήριο». Και δυστυχώς γι αυτούς και το δικαστήριο είναι εξίσου δημόσιο με το γάμο τους. Κρίμα.