Πώς ο Μουτσινάς έχασε τελικά από τον Αρναούτογλου

Πώς ο Μουτσινάς έχασε τελικά από τον Αρναούτογλου

Τι έκανε λάθος ο Νίκος

Έχουμε φτάσει στη μέση της σεζόν και πλέον φαίνεται τι κάνει ο καθένας. Τα Καρντάσιανς βρήκαν τον ρυθμό τους, το γύρισαν λίγο στο εναλλακτικό, έγιναν πραγματική βραδινή εκπομπή και άρχισαν να τσιμπάνε τα νούμερα. Ο Αρναούτογλου παρέμεινε ο εαυτός του στην πολύ συμπαθητική του εκδοχή, η Μπεκατώρου μπορεί να μην έχει ανθίσει ακόμη, αλλά είναι πάντα γλυκιά κι αξιοπρεπής διατηρώντας τη λαϊκή εικόνα της και στα μεγάλα κανάλια χωρίς να φαίνεται ξένη και ο Σταρόβας είναι απλά ο Σταρόβας που ξέρουμε και αγαπάμε και είναι υπέροχος στο ρόλο του παρουσιαστή. Φαίνεται ότι οι τρείς τους τα πάνε μια χαρά, κλείνουν καλεσμένους με φαντασία και όχι απαραίτητα τα ίδια και τα ίδια και γι αυτό μάλλον το κοινό τους το ανταποδίδει.

Από την άλλη είναι ο Μουτσινάς. Γιατί συγκρίνω τις ίδιες εκπομπές; Πρώτον γιατί ξεκίνησαν ταυτόχρονα, δεύτερον γιατί είναι και οι δυο βραδινές και τρίτον γιατί είναι γνωστό ότι οι σχέσεις Αρναούτογλου και Μουτσινά δεν είναι καλές από την εποχή που έκαναν μαζί πρωινό. Πώς έχασε λοιπόν ο Μουτσινάς από τον Αρναούτογλου; Απλώς ο Γρηγόρης έκανε αυτό που ξέρει να κάνει σε ένα περιβάλλον που ελέγχει, ενώ ο Μουτσινάς βγήκε κατευθείαν στη «μεγάλη πίστα» χωρίς να σκεφτεί αν θα τον αντέξει το σκοινί. Θέλω να πω εν ολίγοις ότι ο Μουτσινάς μπορεί να σκίζει στο απογευματινό πρόγραμμα γιατί είναι στα κυβικά του, αλλά το βραδινό στο οποίο βάζεις κοινό, φώτα, ορχήστρες και ταρατατζουμ για να υποστηριχτεί θέλει ένα ειδικό star quality που ή το χεις ή δεν το χεις. Θέλει παρουσιαστή άλλου τύπου, έναν πιο σταρ που μπορεί να γεμίζει τη σκηνή ακόμη και μόνος του.

Ο Μουτσινάς δεν είναι αυτό. Είναι ένα πάρα πολύ ταλαντούχο παιδί που θα έκανε τεράστια επιτυχία αν μετέφερε την ικανότητα του στο stand up comedy σε μια εκπομπή που θα ήταν βασισμένη στον ίδιο, στις ανάγκες και τα προσόντα του και όχι μια αμερικάνικη αντιγραφή που δεν του πάει. Οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν αυτό που ξέρουν κι όχι αυτό που τους ζητάνε να κάνουν. Σε ένα πιο μαζεμένο στούντιο, με κείμενα δικά του, με επικοινωνία με το ζωντανό κοινό και καλεσμένους με τους οποίους θα έκανε την πλάκα που ξέρει να κάνει και όχι με την αγωνία να κάνει συνέντευξη που θα βγάλει είδηση λες και είναι ο Πρετεντέρης νομίζω ότι ο Μουτσινάς θα ήταν Θεός. Αλλιώς θα βλέπει την ουρά του Αρναούτογλου.