Τελικά ποιες ερωτήσεις απαγόρευσε η Ελένη

Τελικά ποιες ερωτήσεις απαγόρευσε  η Ελένη

Η συμφωνία Μενεγάκη-Μουτσινά

Το τι συμφωνήθηκε πριν από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, στην οποία εμφανίστηκε χθες το βράδυ η Ελένη Μενεγάκη, δεν χρειάζεται ούτε έμπειρος δημοσιογράφος να είσαι, ούτε τηλεκριτικός, ούτε και κανένας εξπερ της τηλεόρασης για να το καταλάβεις.

Η συμφωνία πρέπει να ήταν εντελώς ξεκάθαρη. Απαγορεύονται οι ερωτήσεις για τον Μάκη Παντζόπουλο, τη γνωριμία τους, τη σχέση τους και την κοινή τους ζωή και απαγορεύεται οποιαδήποτε αναφορά στο πρόσφατο δικαστήριο με τον Γιάννη Λάτσιο, παρά μόνο αν η ίδια η Ελένη επιθυμούσε να αναφερθεί σε αυτό με σπόντες του τύπου «έχω περάσει πολύ δύσκολα τελευταία», «πήγα στις Μαλδίβες για να ξεχαστώ», «μάζεψα γιατί δεν έτρωγα μ αυτά που μου συνέβαιναν τελευταία» με τα οποία κλείνει το μάτι στον τηλεθεατή, ο οποίος έχει άλλον έναν λόγο να της συμπαρασταθεί στις δύσκολες στιγμές που περνάει.

Ο Νίκος Μουτσινάς φυσικά δεν είχε κανένα λόγο να αρνηθεί στη φίλη του Ελένη οποιαδήποτε επιθυμία της. Και μόνο η εμφάνιση της στην εκπομπή του θα ανέβαζε τα νούμερα και στο κάτω κάτω δεν είναι δημοσιογράφος ο Μουτσινάς για να θέλει ντε και καλά να βγάλει είδηση, παρουσιαστής ενός βραδινού talk show είναι και θέλει να κάνει χαβαλέ με καλούς καλεσμένους. Η μόνη ερώτηση που ξέχασε να απαγορεύσει η Ελένη ήταν αυτή για τη σχέση του Χιου Χέφνερ με το 60 χρόνια νεότερο του κουνελάκι του Playboy. Η Ελένη πιστεύει ότι το κουνελάκι ερωτεύτηκε στα αλήθεια τον Χιου και συμπλήρωσε ότι κάπου άκουσε το αυτί της ότι τα τελευταία χρόνια το Playboy αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, οπότε μάλλον το κουνελάκι δεν είναι με τον Χέφνερ για τα λεφτά του.

Εν κατακλείδι τι μου έμεινε απ αυτήν την εκπομπή; Επειδή εμείς θέλαμε να βγάλει είδηση ο Μουτσινάς δεν σημαίνει ότι ήθελε κι εκείνος κι αν το ζητούμενο σ ένα talk show είναι να περάσει καλά ο τηλεθεατής τότε το πέτυχε. Ήταν μια πολύ ευχάριστη εκπομπή και συζήτηση ανάμεσα σε μια από τις μεγαλύτερες ελληνίδες σταρ κι έναν φανατικό θαυμαστή της. Και έφερε και νούμερα. Άρα καλά έκαναν και οι δύο. Και ο Μουτσινάς και ο Μενεγάκη