Τι μας άρεσε τελικά στο «The Voice»

Τι μας άρεσε τελικά στο «The Voice»

Οι φωνές, η πλάκα και η έκπληξη από τη Δέσποινα Βανδή

Μπράβο τους. Το ήθελαν, το πίστεψαν, το πάλεψαν, το προσπάθησαν, βρήκαν τα λεφτά και το κάνανε. Το "The Voice" που το θέλουν τόσα χρόνια στον Αντέννα επιτέλους έγινε πραγματικότητα και δεν απογοήτευσε κανέναν. Ούτε τους τηλεθεατές ούτε τους κριτικούς. Κι εδώ που τα λέμε σε τέτοια μαζικά show που στόχο έχουν να χτυπήσουν τεράστιες τηλεθεάσεις καμία σημασία δεν έχει γνώμη των κριτικών.

Το show άρεσε γιατί άρεσε το concept της εκπομπής, γιατί άρεσε η επιτροπή και γιατί άρεσε και η αβίαστη πλάκα που γινόταν ανάμεσα στα μέλη της επιτροπής, αλλά και ανάμεσα στους παίκτες. Το χιούμορ επέστρεψε και αυτή τη φορά ήταν αληθινό χιούμορ. Έξυπνη πλάκα, ατάκα και κανονικός ελληνικός χαβαλές. Το voice δεν είχε στημένους διαλόγους ούτε στημένες ατάκες ούτε προγραμματισμένες δήθεν κόντρες και κυρίως δεν είχε ανθρώπους με ψυχολογικά ή άλλα προβλήματα που εμφανίζονταν στην εκπομπή τάχα για να τραγουδήσουν, αλλά κυρίως για να κάνουν το κοινό να γελάσει σε μια πλάκα επιπέδου Αννίτας Πάνια. Ούτε ξεδοντιασμένους διαγωνιζόμενους είδαμε, ούτε κακοφωνίξ και η εκπομπή είχε ένα επίπεδο πολύ ανώτερο από όλα τα υπόλοιπα talent show που έχουμε δει.

Η Δέσποινα Βανδή ήταν αποκάλυψη, ο Αντώνης Ρέμος ο εαυτός του, ο Μιχάλης από τους Stavento φαίνεται ότι θα κλέψει τις εντυπώσεις και η Μελίνα Ασλανίδου μπορεί και να χαλαρώσει και να αποκτήσει μεγαλύτερη συμμετοχή. Αν δηλαδή το μόνο αρνητικό που μπορεί να πει κάποιος είναι ότι τα μέλη της επιτροπής έχουν κάνει botox τότε το σόου όχι μόνο πέτυχε, αλλά πρόκειται να μονοπωλήσει και τις Παρασκευές μας.