Πώς κατέφερε και νίκησε ο Ησαΐας Ματιάμπα στο Dancing;

Πώς κατέφερε και  νίκησε ο Ησαΐας Ματιάμπα στο Dancing;

Ποιο είναι το μυστικό του;

Η μεγαλύτερη έκπληξη έγινε χθες βράδυ στον τελικό του "Dancing with the Stars". Ένα αγόρι που δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή του εξώφυλλο, που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό σκάνδαλο, που δεν έκανε ποτέ εδώ που τα λέμε και καμία τεράστια επιτυχία, κατάφερε να κερδίσει τον τελικό του "Dancing with the Stars". Γιατί; Με ποιο τρικ και με ποιο κόλπο; Μάλλον με κανένα απολύτως. Αν ρωτήσεις στο δρόμο τι δουλειά κάνει ο Ησαΐας Ματιάμπα οι μισοί θα σου πουν ότι είναι τραγουδιστής και οι άλλοι μισοί ότι είναι ηθοποιός.

Ο Ησαΐας δεν έχει κάνει καμία μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση ή στη δισκογραφία για να γίνει διάσημος. Και τότε τι συνέβη; Γιατί δεν κέρδισε η σεξοβόμβα Στικούδη; Είχαν πάει οι δεκαπεντάχρονοι φαν της νωρίς για ύπνο γιατί την άλλη μέρα το πρωί είχαν σχολείο κι έτσι δεν μπόρεσαν να την ψηφίσουν ή συνέβη κάτι άλλο;

Ας ελπίσουμε ότι συνέβη κάτι άλλο. Ότι στην τηλεόραση έχουν θέση και οι άνθρωποι που έχουν μια όμορφη προσωπικότητα όπως ο Ησαίας Ματιάμπα, που εκφράζονται με το χιούμορ και το ταλέντο τους χωρίς να χρειαστεί να τους φωτογραφίσουν οι παπαράτσι με σακούλες σε εμπορικά κέντρα ή στα μπουζούκια με γκόμενες που πηγαίνουν από διάσημο σε διάσημο, που δεν χρειάζεται να δίνουν συνεντεύξεις στις οποίες να πετάνε ατάκες-δηλητήριο για συναδέλφους τους που συζητιούνται στα πάνελ την άλλη μέρα. Ο Ησαΐας Ματιάμπα ανήκει στην επόμενη γενιά της ελληνικής show business και η νίκη του στο Dancing with the Stars μόνο καλό σημάδι μπορεί να θεωρηθεί.