Γιατί η Ναταλία Γερμανού κάλεσε την Άσπα Τσίνα

Γιατί η Ναταλία Γερμανού κάλεσε την Άσπα Τσίνα

Τι είχε στο μυαλό της;

 

Πρώτα απ όλα είναι άξιο θαυμασμού το γεγονός ότι βρήκε το τηλέφωνο της. Οπότε να δώσουμε συγχαρητήρια στην κλείστρα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, που κατάφερε να ξετρυπώσει μια παραλίγο σταρ-τραγουδίστρια που είχε να βγει στην τηλεόραση πάνω από 10 χρόνια.

Κατά δεύτερον είναι άξιο απορίας για ποιο λόγο η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να καλέσει ένα ξεχασμένο πρόσωπο για να συζητήσουν για πράγματα που συνέβησαν πριν από 15 χρόνια και εδώ που τα λέμε δεν μας άλλαξαν και τη ζωή.

Να σας πω σε ποιο συμπέρασμα κατέληξα; Τώρα που συζητιούνται καινούργια σόου η πρόσκληση στην Άσπα Τσίνα ήταν μια καταπληκτική ευκαιρία να θυμίσει η Ναταλία σε όλους ότι εκτός από πρωινές εκπομπές και βραδινά talk shows είναι σε θέση να παρουσιάσει και μεγάλες παραγωγές όπως ας πούμε το "Dancing with the Stars" ή το "Your Face sounds familiar" ή ακόμη και το "The Voice" για το οποίο πλάκα πλάκα θα ήταν πολύ καλύτερη από τον Γιώργο Λιάγκα...

Η Ναταλία ( λέω εγώ τώρα) ήθελε να μας θυμίσει και περισσότερο να θυμίσει στο κανάλι της ότι και βραδινά φουστάνια μπορεί να φορέσει και κριτική επιτροπή να συντονίσει και χαμό με τους παίκτες να κάνει.