Πρωινό Antenna - ακατάλληλο δια ανηλίκους

Πρωινό Antenna - ακατάλληλο δια ανηλίκους

Πολύ γυμνό για τόσο πρωινή τηλεόραση

Χρόνια τώρα η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν η καλύτερη ευκαιρία για να δείξουν τα πρωινά λίγο στήθος και λίγο μπούτι παραπάνω. Να βγουν τα μοντέλα με κανένα στρινγκ, να δείξουν κανένα σέξι σουτιέν και να πούνε και κανένα σεξουαλικό υπονοούμενο παραπάνω για να κλείσουν πονηρά το μάτι στη νοικοκυρά.

Προφανώς λοιπόν η μέρα αυτή είναι μέρα μεγάλης γιορτής για το πρωινό του Ant1 που αποθεώνει την αποτρίχωση, τα κοριτσίστικα βρακάκια με σχεδιάκια καρδούλες ακόμη και τις άλλες μέρες του χρόνου. Δεν θα έκαναν σούπερ αφιέρωμα σήμερα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου; Έτσι λοιπόν σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του 2014 είδαμε την αναβίωση του εθίμου «κοντινό στο μπικίνι του μοντέλου» που μάλιστα δεν το ενημέρωσε ο στυλίστας την προηγούμενη μέρα για να προετοιμαστεί κατάλληλα στο επίμαχο σημείο... Την παρέλαση των στρινγκ ακολούθησε μια σουρεαλιστική συζήτηση για το ταντρικό σεξ με μια δασκάλα γιόγκα που προσπαθεί να κατακτήσει την απόλυτη νιρβάνα με ξανθιές τρέσες στα μαλλιά και βαρύ μακιγιάζ μπουζουκιών.

Φυσικά ο Λιάγκας και η παρέα του ενθουσιάστηκαν με το θέμα... αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Πείτε μου για ποιο λόγο χρειάζεται μια πρωινή εκπομπή μοντέλα με σέξι εσώρουχα; Για ποιο λόγο μια εκπομπή που ασχολείται και πρέπει να ασχολείται με τη μαγειρική, τα μωρά και τη μόδα πρέπει να έχει κοντινά πλάνα στα εσώρουχα των μοντέλων ψάχνοντας για πλάνα που έχουν θέση μόνο σε μια εκπομπή όπως το Όλα.

Γιατί πρέπει αυτήν την κακομοίρα την ελληνίδα νοικοκυρά που της έχουν κάψει ήδη το μυαλό να την καίνε ακόμη περισσότερο, βάζοντας στο κεφάλι της άλλο ένα πρόβλημα: Ότι σήμερα εκτός απ όλα τα άλλα θα πρέπει να φορέσει κι ένα κόκκινο βρακί και μερικά φτερά στα μαλλιά για να κάνει έκπληξη στον αγαπημένο της. Και τι σόι πρωινή τηλεόραση είναι αυτή που την ώρα που το μοντέλο εμφανίζεται με τα εσώρουχα επιτρέπει να ακούγονται φωνές από λιγούρηδες που νομίζουν ότι κάνουν χαβαλέ. Πόσο κιτς...