Είναι η Φαίη Σκορδά καλύτερη παρουσιάστρια από την Ελένη Μενεγάκη;

Είναι η Φαίη Σκορδά καλύτερη παρουσιάστρια από την Ελένη Μενεγάκη;

Πού υπερέχει;

 

Αυτή είναι μια θέση που διατύπωσε δημόσια η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη στην εκπομπή Joy στον ΣΚΑΪ πριν από μια εβδομάδα περίπου και σκέφτηκα να δούμε αν όντως κάτι τέτοιο ισχύει. Δεν ξέρω ποια είναι τα επιχειρήματα της Πολίτη, αλλά σήμερα που μιλάμε η Φαίη Σκορδά φαίνεται να τα πηγαίνει καλύτερα από τη Μενεγάκη.

Πρώτα απ όλα επικοινωνιακά: η εγκυμοσύνη της αντιμετωπίζεται από την ίδια και κατ επέκταση από τα Media ως ένα φυσιολογικό γεγονός και όχι σαν εξωφυλλική είδηση. Είναι η δική της αξιοπρέπεια που επιβάλει τον σεβασμό και έτσι δεν κανιβαλίζεται από τα περιοδικά, ούτε από τα πάνελ. Η Φαίη έχει καταφέρει σε μια εκπομπή που είναι γεμάτη από κουτσομπολιά και εκτοξευόμενες κακίες να κρατήσει τη δική της περσόνα αλώβητη. Παίρνει αυτό που θέλει από το πάνελ της, αλλά εκείνη παραμένει αγνή και κυρία. Για να μην πούμε για το πόσο γρήγορα κατάφερε όλους να ξεχάσουν το παρελθόν της στα μεσημεριανά του Alter. Η Φαίη Σκορδά δείχνει να καταφέρνει να παραμένει ένα γλυκό παιδί κι ας σκάνε γύρω της βόμβες γεμάτες δηλητήριο.

Όσο για την τηλεοπτική της επιτυχία είναι αδιαμφισβήτητη. Από τα νούμερα τηλεθέασης που δείχνουν να τη δικαιώνουν πολύ περισσότερο από τη βασίλισσα Μενεγάκη μέχρι το γεγονός ότι ο, τι πιάνει στα χέρια της γίνεται χρυσάφι (όπως και η Μενεγάκη) η Φαίη είναι η καλύτερη περίπτωση σημερινής παρουσιάστριας που συμφωνεί μάλιστα με την εποχή της.

Δεν μένει σε έπαυλη, δεν πάει διακοπές στις Μαλδίβες, δεν έχει οδηγό, δεν φωτογραφίζεται φορτωμένη με σακούλες και δεν ανεβάζει selfies της με μαγιό. Κρατάει τη ζωή της προσωπική ακόμη κι ενώ κάνει καθημερινή εκπομπή με τον άντρα της όπως κρατάει και την ψυχραιμία της. Κατά τα άλλα ο χρόνος θα δείξει γιατί η Μενεγάκη είναι 20 χρόνια στο κουρμπέτι...