Το παρασκήνιο πίσω από τον Κωστόπουλο και την πρόταση για το Just The 2 Of Us

Το παρασκήνιο πίσω από τον Κωστόπουλο και την πρόταση για το Just The 2 Of Us

Του πρότειναν ή δεν του πρότειναν; Αυτοπροτάθηκε ή δεν αυτοπροτάθηκε;

Οι περισσότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για το δεύτερο.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος εννοείται πως θέλει να συμμετέχει στο Just the 2 of us αφού αυτή τη στιγμή το καινούργιο σόου του Μέγκα είναι ο,τι πιο hot υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση και ο Κωστόπουλος δεν θέλει να είναι παρατηρητής. Δεν θέλει να βλέπει τους καλεσμένους να περνούν από μπροστά του στην εκπομπή του και να τους ρωτάει για πράγματα στα οποία ο ίδιος δεν συμμετέχει.

Εκτός από τις πληροφορίες υπάρχουν και κάποιες λογικοφανείς εικασίες. Οτι δηλαδή ο Κωστόπουλος έχει δεχτεί τόση πίεση για το πρωινό που ψάχνει να βρει έναν τρόπο να απεγκλωβιστεί ή οτι νιώθει οτι μπορεί το κανάλι να μην τον κρατήσει του χρόνου στο πρωινό αφού η ανάσα της Ζέτας Μακρυπούλια και του Νίκου Μουτσινά ήδη ακούγεται πίσω του απειλητική και καλό θα ήταν για τον ίδιο να κάνει αυτό που άλλωστε και ο ίδιος πιστεύει οτι κάνει καλύτερα από τον καθένα: Τις συνεντεύξεις του.

Η συμμετοχή στο Just the 2 of us, δηλαδή στο prime time του καναλιού είναι μια καλή αρχή για να δείξει πόσο πολύ το χει έτσι ώστε να κάνει το πολυπόθητο Βράδυ του ξανά. Κι όσο για το πρωινό του καναλιού φαίνεται οτι η Τζένη Μπαλατσινού μπορεί να καταφέρει και μόνη της μια χαρά. Και όλοι τακτοποιούνται.