Just the 2 of us: Τι μας άρεσε και τι όχι απ’ τη χθεσινή πρεμιέρα

Just the 2 of us: Τι μας άρεσε και τι όχι απ’ τη χθεσινή πρεμιέρα

Τα καλά και τα κακά του show

Ξέρετε τι μου θυμίζει όλη η σημερινή συζήτηση στα κανάλια, στα ραδιόφωνα και στα sites για τη χθεσινοβραδινή πρεμιέρα του Just the 2 of us; Τις συζητήσεις που κάνουν οι καλεσμένοι σε ένα γάμο την επόμενη μέρα. Δεν λέμε οτι μετά απο ένα γάμο ποτέ κανένας δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένος; Ε, αυτό ακριβώς.

Σ' άλλον άρεσε που ο μπουφές είχε θαλασσινά, άλλος είπε οτι οι καραβίδες ήταν επίδειξη πλούτου, σε άλλον άρεσε που η νύφη ήταν βαμμένη επαγγελματικά, άλλος είπε οτι η νύφη είναι μεγαλοκοπέλα, άλλος το ένα, άλλος το άλλο, άλλος κάθισε μπροστά και άλλος κάθισε πίσω, άλλος ήθελε βουνό κι άλλος ήθελε θάλασσα.

Το ίδιο και με το Just the 2 of us. Καλά έκανε η Ζέτα και ήταν απλή, αλλά δεν έκανε καλά γιατί δεν ήταν λαμπερή. Καλά έκανε η Κορομηλά και μιλούσε πολύ, αλλά δεν έκανε καλά γιατί καπέλωνε την παρουσιάστρια. Καλά έκανε το Mega κι έβαλε την Τέτα τη νυχού, αλλά δεν έκανε καλά γιατί η νυχούδες δεν είναι celebrities. Καλά έκανε το Mega κι έβγαλε το σόου στον αέρα αλλά δεν έκανε καλά γιατί μπορούσε να περιμένει να το βγάλει αργότερα για να το βγάλει καλύτερο. Καλά έκανε και η Ζέτα φόρεσε ένα κοντό φουστάνι, αλλά δεν έκανε καλά γιατί δεν έχει ωραία γόνατα. Καλά έκανε το κανάλι κι έβγαλε μια πλούσια εκπομπή, αλλά δεν έκανε καλά γιατί το παρακάνε πια η τηλεόραση με τα σοου.

Δεν ξέρω ποιός ακριβώς ήταν ο στόχος του Mega μ αυτήν την εκπομπή. Υποθέτω να βγάλει χρήματα, να ανεβάσει το μέσο όρο τηλεθέασης και να δείξει επίσης πως όταν αποφασίζει να βγει στην αντεπίθεση μπορεί να το κάνει. Ε λοιπόν αυτό το κατάφερε. Και σήμερα όλοι συζητούν γι αυτό. Κι αυτοί που το είδαν κι αυτοί που δεν το είδαν. Κι αν ένας άνθρωπος θα αλλάξει τη ζωή του μετά απ αυτό που συνέβη χθες αυτός είναι η Τέτα η νυχού. Γιατί ήταν πιο χαρούμενη απ' όλους.