Είναι η Τέτα η «νυχού» η καινούργια Μπεκατώρου;

Είναι η Τέτα η «νυχού» η καινούργια Μπεκατώρου;

Γεννημένη σταρ!

 

Μπορεί να μην είναι παρουσιάστρια αλλά ούτε και η Μπεκατώρου παρουσίαζε καμία υπερπαραγωγή. Μπορεί να μην είναι πρώτο νιάτο, αλλά ούτε και η Μαρία έκανε τις μεγάλες της επιτυχίες στα 20 ή στα 25. Μπορεί να μην είναι γεννημένη σταρ, αλλά ούτε και τη Μαρία αν την έβλεπες ένα χρόνο πριν θα έλεγες οτι είναι.

Φυσικά δεν θέλω να ισοπεδώσω την Μπεκατώρου, ούτε να συγκρίνω μια αισθητικό με μια παρουσιάστρια. Αυτό που θέλω να πω είναι οτι η τηλεόραση και γενικά τα Media ενθουσιάζονται κάθε φορά που εμφανίζεται ένας άνθρωπος ο οποίος δεν έχει βγει απο το εργοστάσιο κατασκευής σελέμπριτι απ το οποίο βγαίνουν όλοι οι άλλοι. Βλέπεις την Μπεκατώρου ή τώρα την Τέτα και καταλαβαίνεις οτι είναι άλλου είδους μοντέλα. Γυναίκες της διπλανής πόρτας, με αφέλεια, αυθορμητισμό, πλάκα, γνήσια χαρά και καμία διάθεση ούτε να αρπάξουν τη θέση κάποιου άλλου ούτε να παίξουν κάποιο ρόλο.

Είναι γυναίκες που θέλουν να διασκεδάσουν και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τσαλακωθούν γιατί δεν πιστεύουν οτι έχουν καμία σιδερωμένη εικόνα που κινδυνεύει. Γι αυτό και κάθε φορά που εμφανίζεται ένα τέτοιο μοντέλο γίνεται χαμός. Γιατί μέσα σε όλα τα στημένα παπαράτσι και τα ρετουσαρισμένα εξώφυλλα χρειάζεται να υπάρχει και κανένας καινούργιος άνθρωπος που θα κάνει τη διαφορά και δεν θα είναι δήθεν. Μην σας κάνει εντύπωση αν του χρόνου δείτε την Τέτα με εκπομπή. Και δεν θα είναι και κακή.