Κωστόπουλος-Λιάγκας: Γιατί πρέπει να διαλέξεις έναν από τους δύο;

Κωστόπουλος-Λιάγκας: Γιατί πρέπει να διαλέξεις έναν από τους δύο;

Άραγε ποιος ενδιαφέρεται;

Καλά είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι της τηλεόρασης θεωρούν πάντα ότι ο κόσμος γυρίζει γύρω από αυτούς. Πως όλοι μιλάνε για αυτούς, πως όλοι ασχολούνται μαζί τους, ότι όποιος λέει κάτι μάλλον αυτούς εννοεί και ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από αυτούς.

Γι αυτό άλλωστε γίνονται και τόσες παρεξηγήσεις. Γιατί θεωρούν πως ό, τι κι αν γίνει τους αφορά. Υπάρχει όμως κι ένας άλλος κόσμος. Αυτός που το πρωί πηγαίνει σε μια δουλειά, διαβάζει ένα βιβλίο, πηγαίνει για καφέ με τους φίλους του, πάει μια βόλτα στο δρόμο και που αντιμετωπίζει τους ανθρώπους της τηλεόρασης και μάλιστα της πρωινής σαν τηλεοπτικά προϊόντα.

Δεν μπαίνει δηλαδή στη διαδικασία να σκεφτεί ούτε ποιος είναι καλύτερος ούτε αν πρέπει να διαλέξει, αλλά μπορεί σερφάροντας στο internet να πέσει πάνω σε κανένα απόσπασμα κάποιας εκπομπής (δηλαδή σε κάποιον καβγά γιατί αυτά συνήθως γίνονται viral) και να το δει για να χαζέψει. Αυτό δεν το λέω γιατί δεν το ξέρετε εσείς που διαβάζετε αυτή τη στήλη. Το λέω για μερικούς από τους ανθρώπους που δουλεύουν στην τηλεόραση και τους αφορά. Ο κόσμος γυρίζει και χωρίς πρωινάδικα ή μάλλον ο κόσμος θα συνεχίσει να γυρίζει όποιος κι αν κάνει πρωινάδικα.