Η "βόμβα" των Brangelina, η σφαλιάρα στην Aniston και το νυφικό ενός... πρίγκιπα!

Η "βόμβα" των Brangelina, η σφαλιάρα στην Aniston και το νυφικό ενός... πρίγκιπα!

Γάμοι, δώρα και πρωτιές. Ο Μίστερ Χάιντ βλέπει την επικαιρότητα αλλιώς.

Τέλος. Αυτό ήταν. Πάει και για φέτος. Ναι, φυσικά και μιλάω για το καλοκαίρι. Κάποιοι το έζησαν πολύ, κάποιοι άλλοι λίγο και ορισμένοι ακόμα ονειρεύονταν πως θα ήταν τα πράγματα αν πήγαιναν διακοπές. Anyway, άλλο θέμα αυτό. Υπάρχουν όμως και αυτοί που ένιωσαν καλύτερα μόλις τελείωσε το καλοκαίρι. Τότε άκουσαν τις καλές ειδήσεις.

Πάρε για παράδειγμα την Κατερίνα Καινούργιου. Οκ, βγαίνει στη τηλεόραση, ήθελε να γίνει η νέα Μενεγάκη, αλλά πως να ρίξει τη βασίλισσα από τον θρόνο της; Και όμως, να που έγινε το θαύμα και έρευνα έδειξε πως είναι το νέο αγαπημένο κορίτσι του Alpha. Για να δούμε τι θα δείξει η νέα σεζόν...

Με ωραίο τρόπο πάντως τελείωσε και το καλοκαίρι για το ζεύγος Brad Pitt και Angelina Jolie. Μετά από μια σχέση 9 χρόνων και με εκατομμύρια φήμες για χωρισμούς, τσακωμούς, κέρατα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, στο τέλος ο star του Hollywood το πήρε το κορίτσι. Και πλέον είναι όλοι ευτυχισμένοι.

Ή για την ακρίβεια όχι όλοι. Ναι, κακία για τον γάμο της χρονιάς δεν έχω να πω, αλλά για την δυστυχισμένη της χρονιάς. Γνωστή και ως Jennifer Aniston. Τι κι αν έκανε τα πάντα για να παντρευτεί πρώτη, τι κι αν έβγαζε φήμες «έλα και αυτό το σουκου έχουμε γάμο», στο τέλος έμεινε με την... πρόσκληση στο χέρι.
Βέβαια το πήρε το αίμα της λίγο πίσω, καθώς οι φήμες τη θέλουν να είναι έγκυος.
Αν τώρα αυτή η εγκυμοσύνη γίνει σήριαλ σαν τον γάμο της, μετά δεν θα έχει πρόσωπο να βγει στον δρόμο. Θα την δείχνουν με το δάχτυλο.

Η αλήθεια είναι πως όλοι στα γενέθλιά μας περιμένουμε πως και πως το δώρο από τους γονείς. Και πόσο μάλλον όταν οι γονείς σου είναι πρίγκιπες της Αγγλίας - και πιο συγκεκριμένα ο πρίγκιπας Charles και η Diana. Όμως ο Harry δεν πρέπει να είναι και πολύ χαρούμενος, καθώς για τα 30α γενέθλιά του θα πάρει ως δώρο το νυφικό που φορούσε η Diana στον γάμο της. Τώρα πως το σκέφτηκε αυτό και το είχε βάλει στη διαθήκη της η αδικοχαμένη πριγκίπισσα κανείς δεν ξέρει. Αν και στην Αγγλία δεν είναι σπάνιο αγοράκια να φοράνε φουστάνια. Λες να το σκέφτηκε έτσι;

Με ενδιαφέρον διάβασα το θέμα «Τα 19 σημάδια της απιστίας: Πώς θα καταλάβεις ότι κοιμάται και αλλού». Για να καταλάβει η γυναίκα ότι ο φίλος της κοιμάται και αλλού πρέπει να έχει παράλληλα και τα 19 σημάδια, ή ένα σημάδι είναι αρκετό; Γιατί αν ισχύει το δεύτερο τότε με άνεση λέμε ότι όλοι οι Έλληνες κοιμούνται αλλού.