Η «αδύνατη» Kim, ο κότσος της Lopez και ένας δονητής

Η «αδύνατη» Kim, ο κότσος της Lopez και ένας δονητής

Η showbiz όπως όλοι τη σκέφτονται, αλλά κανείς δεν την γράφει!

Για μια ακόμη εβδομάδα οι celebrities έκαναν τις εμφανίσεις τους, οι paparazzi τη δουλειά τους και ο κόσμος του θεάματος έγινε άνω-κάτω. Για αυτό και εμείς ξαναγράφουμε την ιστορία της showbiz με τον δικό μας τρόπο. Και με αρκετές δόσεις ειρωνίας.

* Τα φώτα της δημοσιότητας τράβηξε για μια ακόμα φορά η Kim Kardashian. Η tv persona έκανε την πρώτη της χαλαρή εμφάνιση μετά την γέννηση της κόρης της και όλος ο κόσμος της showbiz συμφώνησε σε ένα πράγμα: έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης.
Δεν θα διαφωνήσουμε ούτε και εμείς σε αυτό. Συγχαρητήρια Kim, τα κατάφερες - είσαι και πάλι μια παχουλή celebrity, που πιστεύει ότι είναι sexy! Ας είναι καλά το photoshop.

* Τα χαμένα κιλά της εγκυμοσύνης είχαν την τιμητική τους την εβδομάδα που μας πέρασε. Πέρα από την Kim, αυτή που εντυπωσίασε ήταν η Penelope Cruz, που δείχνει να επιστρέφει στην παλιά της φόρμα.
Ευτυχώς για τους άντρες, όχι όλο της το σώμα. Το στήθος της είναι ακόμα σε «λογική» εγκυμοσύνης κι αν συνεχίσει να κάνει topless εμφανίσεις θα τρελάνει πολύ κόσμο. Α, ρε, Javier τυχερούλι.

* Σάλο, έμαθα ότι προκάλεσε η εμφάνιση της Miranda Kerr σε event στη Νέα Υόρκη. Βλέπεις το γνωστό μοντέλο φόρεσε ένα ρούχο που έδειχνε λίγο το στήθος της. Ντροπή, γιατί είναι και μανούλα μέσα σε όλα.
Ή και όχι. Αρκεί να σκεφτείς ότι η Kerr κάνει την εβδομάδα 17 γυμνές φωτογραφήσεις για καμπάνιες και περιοδικά. Ναι, δεν μας έδειξε και κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί.

* «Που πας κουκλίτσα μου;!» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για την εμφάνιση της Rebecca Hall στο Φεστιβάλ της Βενετίας. Η ηθοποιός πάτησε το κόκκινο χαλί, φορώντας σανδάλια, τα οποία θα μπορούσε να φοράει κάποια Αγγλίδα τουρίστρια που κάνει διακοπές στη Σαντορίνη. Μόνο η κάλτσα τους έλειπε δηλαδή!
Βέβαια έχω και μια απορία: Από πότε η Rebecca Hall είναι celebrity;

* Ωραίος ο κότσος της Jennifer Lopez. Και όπως μάθαμε θα «φορεθεί» πολύ φέτος. Για αυτό κορίτσια να το κάνετε και εσείς.
Βέβαια, κάποια στιγμή, εκτός από το κότσο, καλό θα ήταν να δοκιμάσετε να κάνετε και το κορμί της Lopez. Σίγουρα τα αγόρια θα το εκτιμούσαν περισσότερο. Λέω εγώ τώρα.

* Κάτι τελευταίο και την έκανα. Το μάτι μου έπεσε πάνω στο θέμα «Η απόλυτη ντροπή; Πιτσιρίκος ανακαλύπτει κατά λάθος το τεράστιο... sex toy της μανούλας!». Ναι, όντως άσχημη στιγμή. Αλλά για ποιον; Για τη μανούλα; Ή για τον πατερούλη που δεν μπορεί να ικανοποιήσει τη μανούλα; Απλά αναρωτιέται.