Η γυμνή Aniston, η τέλεια Παπαβασιλείου και το ψέμα του Sex & the City!

Η γυμνή Aniston, η τέλεια Παπαβασιλείου και το ψέμα του Sex & the City!

Ο Μίστερ Χάιντ και η άλλη πλευρά της επικαιρότητας.

Για μια ακόμη εβδομάδα οι celebrities έκαναν τις εμφανίσεις τους, οι paparazzi τη δουλειά τους και ο κόσμος του θεάματος έγινε άνω-κάτω. Για αυτό και εμείς ξαναγράφουμε την ιστορία της showbiz με τον δικό μας τρόπο. Και με αρκετές δόσεις ειρωνείας.

Την τιμητική της είχε την εβδομάδα που έφυγε η Jennifer Aniston. Ή απλά μπορεί η Γωγώ Φούντα να την έβαλε στο μάτι.

Κοίτα να δεις πως έχουν τα πράγματα. Οι φήμες λένε πως ο καλός της Justin Theroux την κερατώνει. Και όλα αυτά γιατί; Επειδή πήγε στο πάρτι του Robert Downey Jr. μόνος του και μιλούσε (αγκαλιαζόταν, ok, σιγά τώρα τη διαφορά) με μια άγνωστη ξανθιά. Βρε χαλαρώστε, μπορεί να είναι κοινωνικός ο άνθρωπος. Αμέσως να πούμε ότι την κερατώνει!

Και οι ειδήσεις για την Aniston δεν σταμάτησαν εκεί. Όπως ακούστηκε ετοιμάζεται για γυμνές εμφανίσεις στον κινηματογράφο. Λογικό μου φαίνεται αυτό. Όπως και να το κάνουμε είναι και λίγο ατάλαντη. Πώς διαφορετικά θα επιβιώσει στο Hollywood;!

Κλάμα έπεσε στον γυναικείο πληθυσμό. Πάνω που τα κορίτσια χάρηκαν με τις φήμες πως ο Ryan Gosling χωρίζει με την Eva Mendes, τώρα ακούγεται ότι τα ξαναβρίσκει με την Rachel McAdams. Ναι, την παλιά από το "Notebook". Και αυτό το παιδί δηλαδή, ήμαρτον. Δεν λέμε, ωραίες και οι δύο. Αλλά λίγο ταλέντο να είχαν δεν θα έβλαπτε.

Βαράτε με και ας κλαίω αυτή η Lady Gaga. Από τη μία κάνει τα πάντα για να δείχνει αδύνατη (που δεν είναι, η αλήθεια να λέγεται) και από την άλλη γκρινιάζει γιατί θεωρεί ότι το photoshop που της έγινε σε ένα εξώφυλλο είναι υπερβολικό και τη δείχνει πολύ τέλεια!

Αλλά έτσι είναι. Αν είσαι star κάνεις ότι θέλεις.

Ενώ η δικιά μας Έλενα Παπαβασιλείου δεν έχει κανένα πρόβλημα να είναι τέλεια και το δείχνει. Με ή χωρίς photoshop.

Ξεσάλωσε το Hollywood και η showbiz με την εμφάνιση της Joanna Krupa. Και γιατί δηλαδή; Επειδή βγήκε μια βόλτα και δεν έβαλε σουτιέν. Και να έβαζε δηλαδή ποια η διαφορά; Μοντέλο είναι το κορίτσι – πέτρα το στήθος. Αφήστε την να εκφραστεί όπως θέλει! Αμάν, να μας χαλάσετε το οφθαλμόλουτρο!

Φήμες λένε ότι η μικρή της οικογένειας Kardashian, Kylie βγαίνει με τον Jaden Smith (ναι σωστά καταλάβατε, τον γιο του Will Smith). Και όντως είναι λίγο αταίριαστοι. Φαίνεται και στις φωτογραφίες. Αλλά δεν θα μείνω εκεί.

Διάβασα ότι κάνει τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο. Και τρελάθηκα. Όχι και μοντέλο. Το μοναδικό βήμα που κάνει η Kylie είναι για να πάει μέχρι το φαστφουντάδικο. Τέρμα.

Αντρική δικαίωση και ζήτω στο Queen. Έβγαλε θέμα για τα μεγαλύτερα ψέματα που έχει πει το Sex & the City για τον έρωτα. Όταν τα λέγαμε εμείς για τις μούφες της παρέας, μας λέγατε τρελούς. Άντε να τελειώνουν τα παραμύθια.