Η εκδίκηση της πρώην, η topless Κατερίνα Στικούδη και ο θάνατος του… Morgan Freeman

Η εκδίκηση της πρώην, η topless Κατερίνα Στικούδη και ο θάνατος του… Morgan Freeman

Ο Μίστερ Χάιντ και η άλλη πλευρά της επικαιρότητας!

Για μια ακόμη εβδομάδα οι celebrities έκαναν τις εμφανίσεις τους, οι paparazzi τη δουλειά τους και ο κόσμος του θεάματος έγινε άνω-κάτω. Για αυτό και εμείς ξαναγράφουμε την ιστορία της showbiz με τον δικό μας τρόπο. Και με αρκετές δόσεις ειρωνείας.

Μαύρες στιγμές πέρασε ο κόσμος του θεάματος την περασμένη εβδομάδα, καθώς δύο θάνατοι συγκλόνισαν το Hollywood (ναι, δύο και θα καταλάβετε το γιατί).

Αρχικά ήταν ο Paul Walker. Ο άνθρωπος που είχε τρέξει με όλα τα αυτοκίνητα του Fast and Furious σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα (ειρωνεία ε;) και φυσικά τα site πήραν φωτιά - και όχι άδικα.

Φωτογραφίες από το τροχαίο, το κλάμα των γονιών του και της φίλης του, αφιερώματα για τη ζωή του και φυσικά φήμες. Ίσως βέβαια να το παράκαναν και οι δημοσιογράφοι, καθώς μετά από κάποια φάση το όλο σκηνικό έμοιαζε με reality. Αλλά έτσι είναι εκεί στο Hollywood. Αν δεν το λιώσουν το θέμα δεν το αφήνουν.

Και μετά από λίγες μέρες ήρθε και ο θάνατος του... Morgan Freeman. Όχι, ο συμπαθέστατος ηθοποιός είναι μια χαρά στην υγεία του. Αλλά έλα που είχε παίξει κάποια στιγμή τον Nelson Mandela. Και όταν ο ηγέτης της Νοτίου Αφρικής πέθανε πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να ανεβάσουν στα social media φωτογραφία του Freeman και ένα τεράστιο RIP από πάνω.

Τελικά και στο facebook πρέπει να έχεις λίγο μυαλό. Όχι πολύ, λίγο.

Καλέ, τι μόδα είναι και αυτή που έχει αρχίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Εγώ ήξερα πως αν κάποια χώριζε με τον φίλο της, πέρναγε τις πρώτες μέρες στο σπίτι της, τρώγοντας παγωτό με την κουτάλα και κλαίγοντας. Όχι όμως, σου λέει, πλέον. Πλέον οι «χωρισμένες» πετάνε τα ρούχα τους και κάνουν σπάσιμο στον πρώην!

Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να έκανε και η Jada Pinkett στον Will Smith και η Sam Faiers στον γκόμενο που είχε και δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι.

Πάντως αν ισχύει αυτή η μόδα θα μπορούσαμε τουλάχιστον να διαλέξουμε ποιες θέλουμε να δούμε γυμνές; Για παράδειγμα την φρεσκοχωρισμένη Miranda Kerr. Κρίμα να πάει χαμένη αυτή η μόδα.

Καταπληκτικά σου λέει πάνε τα πράγματα για την Κατερίνα Στικούδη. Τέλεια. Καλύτερα δεν γίνεται. Και η τραγουδίστρια-χορεύτρια-celebrity-μοντέλο (κτλ κτλ) αποφάσισε να το γιορτάσει ανεβάζοντας μια topless φωτογραφία της στο instagram.

Sorry, μια απορία. Και παλιότερα που τα πράγματα δεν πήγαιναν και πολύ καλά, πάλι αυτό δεν έκανε; Sexy φωτογραφίες; Απλά τότε το έλεγε video clip, τώρα το λέει... επιτυχία!

Χάμος σου λέει έγινε, γιατί το πρώην κοριτσάκι του Hollywood έγινε γυναίκα και πλέον εμφανίζεται σε event έχοντας ξεχάσει να φορέσει σουτιέν. Ναι, η Selena Gomez μεγάλωσε. Ή ακόμα προσπαθεί. Γιατί στη τελική με το στήθος που έχει είτε φορέσει σουτιέν, είτε όχι είναι το ίδιο πράγμα! Σιγά τη διαφορά...

Για την Kim Kardashian χωρίς εσώρουχα στο μπάνιο, ούτε καν θέλω να το σχολιάσω. Η celebrity με τις 236 εκπομπές στην τηλεόραση έχει προσφέρει καλύτερες στιγμές στους θαυμαστές της. Αλλά μάλλον έγινε μάνα και χάλασε και αυτή!

Διάβασα και το θέμα «6 στάσεις οργασμού» και μου έφτιαξε το κέφι πρωί-πρωί». Ωραία τα έγραφε το κείμενο. Σούπερ. Αλλά έχω ένα πρόβλημα: το manual πως θα το διαβάζεις στα σκοτάδια για να ξέρεις τι θέλεις; Έλα που δεν χρειάζεσαι manual!!!