Το κορμί της Lindsay Lohan, η ελεύθερη Τόνια Σωτηροπούλου και 2 bonus αντρικά μυστικά

Το κορμί της Lindsay Lohan, η ελεύθερη Τόνια Σωτηροπούλου και 2 bonus αντρικά μυστικά

Ο Μίστερ Χάιντ και η... άλλη πλευρά της επικαιρότητας.

Για μια ακόμη εβδομάδα οι celebrities έκαναν τις εμφανίσεις τους, οι paparazzi τη δουλειά τους και ο κόσμος του θεάματος έγινε άνω-κάτω. Για αυτό και εμείς ξαναγράφουμε την ιστορία της showbiz με τον δικό μας τρόπο. Και με αρκετές δόσεις ειρωνείας.

Της ανανέωσης το... κάγκελο έγινε την εβδομάδα που μας πέρασε στον κόσμο της showbiz. Τι αλλαγές και κακό ήταν αυτές; Βέβαια θα μου πεις γιορτές έρχονται, λογικό είναι οι διάσημες να θέλουν να εντυπωσιάσουν.

Στο γυμναστήριο πλακώθηκε όπως φαίνεται η Lindsay Lohan και αποφάσισε να κάνει κορμάρα. Ok, δεν λέμε ότι το αποτέλεσμα θα τη στείλει στην πασαρέλα, αλλά κάτι κατάφερε.
Βέβαια το κορίτσι έχει και τον χρόνο του. Δουλειές δεν έχει, ψώνια δεν μπορεί να κάνει πολλά από την ώρα που οικονομικά δεν σκίζει, ε, είπε να το ρίξει στην άσκηση. Βέβαια αν συνεχίσει να πίνει σαν νεροφίδα, δεν νομίζω να το κρατήσει για πολύ το κορμί.

Αλλά και η Kim Kardashian (σας είχε λείψει ε;) μοιάζει αποφασισμένη να επιστρέψει στις παλιές καλές εποχές της. Δηλαδή να συνεχίσει να είναι... φουσκωμένη. Και φαίνεται πως τα κατάφερε αν κρίνουμε από το εξώφυλλο που έκανε στο US Weekly.
Μάλιστα επιμένει ότι για να επιστρέψει σε αυτή την καταπληκτική (παχουλή) φόρμα, δεν έκανε καμιά πλαστική επέμβαση. Βρε κοπελιά, άσε τις δηλώσεις και πόζαρε. Μην λες μεγάλα λόγια.

Βέβαια έπεσαν και να τη φάνε τα site την περασμένη εβδομάδα, γιατί η Kim τόλμησε να φωτογραφηθεί ως Elizabeth Taylor. Παιδιά εδώ θα διαφωνήσουμε.
Καλύτερα είναι να κάνει τέτοιες φωτογραφήσεις η Kim, παρά εκείνες τις τρομακτικές με τα στρινγκ! Καλύτερα για όλους. Καλύτερα και για την ανθρωπότητα.

Πλήγμα στην οικογένεια Angelina Jolie – Brad Pitt. Βλέπεις η Angie ξέχασε να ανανεώσει το δίπλωμα πιλότου που έχει και πλέον δεν μπορεί να οδηγήσει μόνη της το αεροπλανάκι της.
Καλά δεν ανησυχώ. Πιστεύω ότι με τα λεφτά που έχει ένα jet θα μπορέσει να το νοικιάσει. Άντε στο φινάλε να κλείσει ένα εισιτήριο με το αεροπλάνο της γραμμής.

Χαρές και να πανηγύρια στον αντρικό πληθυσμό. Πάρτι σου λέει, γιατί η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ελεύθερη και πάλι. Ναι, χώρισε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Σε περίπτωση που δεν πάει το μυαλό σου η Τόνια είναι ένα από τα κορίτσια του τελευταίου James Bond. Ναι καλέ, εκείνη που έπαιξε 13 ολόκληρα δευτερόλεπτα στο «Skyfall».

Για το τέλος φυλάξαμε τα μυστικά του άντρα. Διάβασα με ενδιαφέρον το θέμα «5 αντρικά μυστικά που όλες οι γυναίκες πρέπει να ξέρουμε». Καταρχήν δεν μου φάνηκαν και τόσο... μυστικά (αλλά ως άντρας μάλλον τα θεωρώ δεδομένα) και φυσικά συμφωνώ σε όλα.

Μάλιστα συμφωνώ τόσο που θα δώσω και δωράκι 2 επιπλέον:
1. Όταν ένας άντρας είναι ρομαντικός στο τέλος θέλει... αγάπη. Ναι, σεξ εννοώ!
2. Μην ρωτάτε «πώς σου φαίνεται το νέο μου μαλλί;» ή «τι άλλαξα πάνω μου αγάπη;». Δεν ξέρουμε, για αυτό πάντα απαντάμε ένα κάρο βλακείες. Δεν βλέπουμε διαφορές. Είναι αλήθεια.