Τα κιλάκια της Ζέτας Δούκα, η cougar Cameron Diaz και η γυμνή Rihanna

Τα κιλάκια της Ζέτας Δούκα, η cougar Cameron Diaz και η γυμνή Rihanna

Αποκαλύψεις, κακίες και ο... ιδανικός σύζυγος. Ο Μίστερ Χάιντ βλέπει την επικαιρότητα αλλιώς.

Τι νέκρα ήταν και αυτή στον κόσμο της ελληνικής showbiz την εβδομάδα που μας πέρασε; Τίποτα δηλαδή; Ούτε ένα ξεκατίνιασμα στη τηλεόραση; Ούτε μία μικρή, τόση δα, κακία; Ε, χάλασε ο κόσμος.

Πάλι καλά που είχαμε και τα κιλά της Ζέτας Δούκα για να ασχοληθούμε. Διαβάσαμε στο queen.gr ότι η ωραία ηθοποιός έχει βάλει μερικά κιλάκια αυτό το διάστημα, κάτι που το διαπιστώσαμε και στο σήριαλ «Μοντέρνα Οικογένεια».

Και πάλι βέβαια, η Δούκα είναι πανέμορφη – όπως πάντα δηλαδή. Αυτό το οποίο δεν βλέπεται είναι η σειρά. Τόσο κακό copy paste, δεν το περιμέναμε. Ok, ψέματα. Το περιμέναμε!

Δεν καταλαβαίνω τι σας κάνει εντύπωση. Βγαίνει σου λέει η Cameron Diaz και δηλώνει ανοιχτά ότι δεν έχει ανάγκη τους άνδρες στη ζωή της και είναι καλά μόνη της, και γίνεται ένας χαμός στο Hollywood.

Και επιμένω: γιατί τέτοιος χαμός; Δεν είπε ότι δεν κάνει σεξ. Είπε ότι δεν θέλει άνδρα. Και τι έγινε; Τόσα 20χρονα κυκλοφορούνε έξω. Άλλωστε είναι και γνωστή cougar!

Μια άλλη... cougar της showbiz, φαίνεται ότι τα έχει βρει σκούρα με τον σύντροφό της, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είναι 10 χρόνια μικρότερός της, της έχει βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Ο λόγος για τη Shakira και τον Piquet, με τον τελευταίο να της λέει «κλείσε το στοματάκι σου όταν αναφέρεσαι σε μένα».

Λογικό κοπελιά. Τόσες κοτσάνες έχεις πει, ζηλιάρη τον έχεις βγάλει, καλύτερα να μασάς παρά να τον κάνεις ρόμπα.

Σου λέει η... άλλη (η αγαπημένη της στήλης, ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε) ότι η εμφάνιση της Rihanna πριν από λίγες μέρες ήταν καταστροφική. Επειδή λέει έβαλε ένα διάφανο φόρεμα, που στη fashion βαθμολογία έπαιρνε μηδέν

Και σίγουρα αν είσαι στυλίστας σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Αλλά αν είσαι αγοράκι, σε χαλάει που βλέπεις το σλιπάκι της star; Όχι, πες μου σε χαλάει;

Την αλογουρά δεν την σχολιάζω. Κανένα αγοράκι δεν έφτασε μέχρι το κεφάλι της Rihanna. Δεν υπήρχε λόγος άλλωστε.

Ράκος σου λέει είναι η Tori Spelling το τελευταία διάστημα -ξέρεις η πιο ατάλαντη και η πιο ατσούμπαλη της σειράς «Μπέρβελι Χιλς»- επειδή την κεράτωσε ο άνδρας της. Και το κέρατο έφερε κατάθλιψη και προβλήματα κτλ κτλ. Κάτι που με οδηγεί στο αμέσως επόμενο θέμα της εβδομάδας:

Με ενδιαφέρον (και ένα μικρό άγχος) διάβασα το θέμα «Θέλεις να τον παντρευτείς; 14 σημάδια αποκαλύπτουν αν είναι ο ιδανικός για σένα». Έτσι για να ξέρω που βρίσκομαι – τελικά πολύ μακριά από τη λέξη «ιδανικός». Ωραία τα έλεγε και το κείμενο.

Μόνο μια απορία: αυτόν τον ρώτησε κανείς αν θέλει να παντρευτεί; Έτσι, το λέω τώρα.