Οι «τρίχες» της showbiz, οι ντροπές της Jessica Alba και το… γιοφύρι της Aniston!

Οι «τρίχες» της showbiz, οι ντροπές της Jessica Alba και το… γιοφύρι της Aniston!

Εκκεντρικότητες, αναβολές και έρωτες. Ο Μίστερ Χάιντ βλέπει την επικαιρότητα αλλιώς.

Περίεργη εβδομάδα αυτή που πέρασε. Έχανε η μάνα το παιδί και ο... άνδρας τη γυναίκα. Η Κοντσίτα σήκωσε τη κούπα στη Eurovision, αλλά ξεσήκωσε κόσμο και κοσμάκη.
Πάντως οι hipsters δικαιώθηκαν. Τόσο καιρό τους λένε να ξυριστούν και τώρα του μούσι κατέκτησε την Ευρώπη!

Πάντως η Κοντσίτα δεν ήταν η μοναδική που μας απασχόλησε με τις... τρίχες της. Και η Nicole Kidman με αυτές ασχολήθηκε. Όχι δεν άφησε μούσι, αλλά παραδέχθηκε ότι πλέον έχει αποδεχθεί τα σγουρά μαλλιά της εξαιτίας της κόρης της.
Και ύστερα σου λένε ότι οι διάσημοι δεν έχουν προβλήματα. Εδώ της πήρε 46 χρόνια για να τα καταφέρει με τα μαλλιά της, φαντάσου τι θα γίνεται με άλλα θέματα. Πιο σοβαρά.

Βρε τον Χάρη Βαρθακούρη τον θυμάσαι; Τον τραγουδιστή-γιο του Γιάννη Πάριου. Ε, το παιδί επανήλθε στην επικαιρότητα, καθώς λέει τα πήρε στο κρανίο με την «Τέτα τη νυχού», μετά από κάποιες δηλώσεις της τελευταίας.
Βρε Χαρούλη παιδί μου, δεν κοιτάς να βγάλεις κανένα άλμπουμ για να σε θυμηθεί ο κόσμος και να αφήσεις τα νεύρα και τις κακίες; Και αν θέλεις κακίες, δεν το κάνεις με κανένα διάσημο... διάσημο; Ξέρεις σοβαρό; Και όχι με την νυχού; Λέω εγώ τώρα!

Χαρές και πανηγύρια στο Hollywood, γιατί ένα διάσημο ζευγάρι τα ξαναβρήκε. Δηλαδή ο διάσημος τύπος με το γκομενάκι του. Μετά από τις φήμες ότι ο Bradley Cooper χώρισε με την κατά 17 χρόνια μικρότερή του Suki.
Ναι και που είναι η έκπληξη; Τι θα έκανε η 22χρονη μετά αν χώριζε με τον Bradley; Μάλλον ό,τι έκανε και πριν: δηλαδή θα ήταν η άγνωστη της... άγνωστης. Είπαμε μικρή, αλλά όχι χαζή.

Το έχεις ακούσει το story με το γιοφύρι της Άρτας ε; Εκείνο που ολημερίς το χτίζανε και το βράδυ γκρεμιζόταν. Ε, κάτι τέτοιο ζει εδώ και κανένα 2χρονο η Jennifer Aniston. Η star του Hollywood δηλώνει ευτυχισμένη με τον Justin Theroux και όλο ετοιμάζονται να παντρευτούν και στο τέλος όλο κάτι συμβαίνει και μένει με την... τελετή στο χέρι.
Όπως τώρα που της έχει πει να σταματήσει να πίνει πολύ κρασάκι, διαφορετικά δεν πάει πουθενά η σχέση τους. Justin καλό παιδί είσαι και σε πάμε, αλλά δεν κόβεις τις βλακείες; Δεν θέλεις γάμο; Πες το να τελειώνουμε. Τίμια και αντρικά. Άντε με το παραμύθι.

Μαύρες στιγμές για τον ανδρικό πληθυσμό. Η Jessica Alba συνεχίζει να μην θέλει να κάνει γυμνή φωτογράφηση και μάλιστα εξήγησε και τους λόγους. Δεν θέλει να τη δουν οι παππούδες της!
Βέβαια αν σκεφτείς ότι την έχουν δει με μικροσκοπικά μπικίνι και στα τέσσερα στην παραλία, δεν νομίζω να πάθουν κανένα εγκεφαλικό περισσότερο. Λέμε τώρα.