Η Βίκυ Σταμάτη και το Sex and the City

Η Βίκυ Σταμάτη και το Sex and the City

Dear Mrs Vicky

Σας γράφω αυτό το γράμμα για να σας περιγράψω την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα όσο εσείς βρίσκεστε μέσα στη φυλακή. Διάβασα για το δράμα που ζείτε και πραγματικά συμπάσχω όπως και εκατομμύρια άλλες ελληνίδες. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να μην μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους στα αγγλικά όπως και να σας απορρίπτουν το αίτημα να έχετε λίμα για τα νύχια σας μέσα στο κελί. Εδώ όμως θα σας μαλώσω. Τόσα χρόνια στα υπουργεία ο άντρας σας θα έπρεπε να είχε απαιτήσει την κατοχή πτυχίου lower από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ενώ δεν θα ήταν κακή ιδέα κάποιες γυναίκες σωφρονιστικοί υπάλληλοι να έχουν τελειώσει κι έναν Αμάραντο, μια Χρυσή Χτένα έστω τη σχολή μανικιουρίστ της Τέτας. Ετσι θα περνούσε και ευχάριστα η ώρα σας και δεν θα χρειαζόταν να τσακώνεστε με τον άντρα σας γιατί πιστεύετε ότι μπορεί αλλά δεν θέλει να σας βγάλει από τη φυλακή. Διάβασα επίσης ότι δεν τρώτε. Μα είναι φυσικό. Πώς να φάτε ενώ δεν γυμνάζεστε; Δεν το καταλαβαίνουν;

Κατά τα άλλα εμείς καλά. Να μου ήρθε και μήνυμα στο κινητό ότι αυτές τις μέρες το Juicy κάνει τις τελευταίες εκπτώσεις 50% και σας σκέφτηκα. Διάβασα ότι μόνο juicy φοράτε και μάλιστα σας είχα δει και σε ένα πλάνο στην τηλεόραση με μια κίτρινη φόρμα της αγαπημένης μάρκας και από πάνω ένα πράσινο μπλουζάκι τύπου πόλο επίσης του αγαπημένου μας brand. Κυρία Βίκυ, αυτό θαυμάζω σε σας, ότι παραμένετε fashion icon ακόμη και σε αυτές τις άθλιες συνθήκες. Είμαι σίγουρη ότι ακόμη και η Καρι Μπράντσο του Sex and the City θα είχε χάσει κάτι από το θρυλικό στυλ της μέσα στη φυλακή- σιγά μην έβγαινε με τα Manolo να προαυλιστεί- αλλά όχι εσείς κυρία Βίκυ. Εσείς παραμένετε το τελευταίο προπύργιο της μόδας που μας έχει απομείνει. Τώρα που όλες μας έχουμε κόψει το κομμωτήριο και λούζουμε τα μαλλιά μόνες, που τρώμε τα νύχια αντί να τα λιμάρουμε καθώς περιμένουμε στην ουρά της εφορίας, που ψάχνουμε ebay για να πουλήσουμε τις παλιές μας Balenciaga και κάνουμε τις πλούσιες με τα προπέρσινα μας ρούχα, εσείς κυρία Βίκυ κρατάτε το όνειρο ζωντανό. Με τα λαμπερά μακριά μαλλιά σας, το καθαρό κάτασπρο γυαλιστερό πρόσωπο σας, ακόμη πιο αδύνατη, ακόμη πιο στυλάτη να ξέρετε ότι κάπου εκεί έξω, εκατομμύρια γυναίκες σας θαυμάζουν γι αυτό που είστε: Η απόλυτη ελληνίδα νεόπλουτη Bitch σαν κι αυτές που βλέπουμε στα αμερικάνικα reality.
Mrs Vicky, κρατείστε όσο μπορείτε και πού και πού στέλνετε καμία φωτογραφία σας από τη φυλακή. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε.

Sincerely yours
Queen B